21.1 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Deosebit! Un dans seducator si captivant realizat pe strada!

Must Read

Deosebit! Un dans seducator si captivant a fost realizat pe strada de catre doi dansatori profesionisti. Isabelle si Felicien au realizat unul dinte cele mai seducatoare dansuri, care reuseste sa impresioneze prin emotiile si trairile intense pe care le transmite. Pentru cei doi dansatori, muzica si dansul reprezinta pasiunile lor cele mai mari. Prin miscarile pe care le realizeaza in timpul dansului, cei doi dansatori reusesc sa creeze o atmosfera plina de romantism si de seductie.

Stilul de dans pe care cei doi dansatori il realizeaza ne numeste Kizomba, iar acest dans seducator  realizat pe melodia „Mil pasos”, al solistei  Soha, da senzatia de plutire. Acest dans seducator si captivant este unic prin originalitatea, senzualitatea miscarilor si expresivitatea dansatorilor. Un astfel de dans nu il poti vedea in fiecare zi, de aceea are un impact foarte puternic asupra tuturor celor care il vad. Faptul ca acest dans seducator este realizat pe strada il face ca sa fie si mai interesant. Ritmul muzicii, dar si al pasilor, fiind foarte lent, il transforma intr-un  moment cu adevarat romantic si seducator. Cei doi dansatori traiesc momentul dansului la o intensitate puternica si reusesc sa transmita foarte multe emotii si trairi.

Astfel, puteti vedea in filmuletul de mai jos cum cei doi protagonisti creaza un spectacol si o emotie greu de descris. Placerea si daruirea cu care realizeaza acest dans seducator face ca acesta sa ramana in memoriile oamenilor foarte mult timp.

Dansul este o arta. Prin dans putem impartasi celor din jur ceea ce simtim, deorece dansul reflecta cele mai mari emotii. Fiecare dans are povestea lui, iar in vorbind despre acest dans, el vrea sa transmita dragostea si pasiunea care s-a infiripat intre cei doi dansatori. Dansul inseamna emotie si ne invata sa pretuim fiecare clipa pe care o avem pe acest pamant.

[mashvideo]

 

Dansul ne face mai buni, mai intelepti si mai impliniti.