20.5 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

11 celebrități care au împlinit vârsta de 80 de ani și sunt încă minunate

Must Read

Actorii adevărați nu își pot imagina viața fără cinematograf. Acesta este motivul pentru care pot arata perfect la vârsta de 70, 80 de ani sau chiar 90. Sperăm că aceste vedete vor continua să facă filme noi. Și tot ce putem face este să fim uimiți de cât de puternici și devotați sunt.

Noi suntem uimiți de cât de harnici sunt și pur și simplu nu putem înțelege secretele oamenilor din acest articol care le permit să rămână activi.

Ian McKellen, 80 de ani

În ciuda faptului că mulți oameni îl cunosc pe acest actor britanic doar ca Gandalf, personajul din The Lord of the Rings și The Hobbit , nu există o piesă Shakespeare în care nu a jucat. Sir Ian McKellen a luat parte și la proiecte populare precum X-Men , Codul lui DaVinci și Frumoasa si bestia .

Derek Jacobi, 80 de ani

Betty White, 97 de ani

Betty White este o veterană a televiziunii americane. De-a lungul carierei sale de 70 de ani, a fost prezentatoare TV, a obținut numeroase premii TV prestigioase, a făcut multe în lumea cinematografiei și a primit toate premiile posibile în nominalizări la comedie. De asemenea, Betty deține recordul pentru cea mai lungă perioadă de timp între nominalizări. Prima nominalizare a fost în 1951, iar cea mai recentă a fost în 2015. Iar în 2014, la vârsta de 92 de ani, a devenit cea mai batrana persoana nominalizată la Emmy din istorie.

Sean Connery, 88 de ani

Maggie Smith, 84 de ani

Maggie Smith are o listă uriașă de premii prestigioase pentru actorie și deține și Ordinul tovarășilor de onoare . A fost excelentă în rolul ei de Minerva McGonagall în serialul Harry Potter .

Jack Nicholson, 82 de ani

Joan Collins, 86 de ani

Max von Sydow, 90 de ani

Christopher Lloyd, 80 de ani

Angela Lansbury, 93 de ani

Dick Van Dyke, 93 de ani