30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Dupa 17 ani petrecuti pe strada acest om primeste sansa sa inregistreze un album al sau

Must Read

Acest fost muzician are 17  din motive mai mult sau mai putin personale iar in videoclipul de mai jos veti vedea cum o sansa unica ii este oferita, o sansa care ii poate schimba viata. Multi oameni ajung pe strada in urma unei serii de esecuri, in urma unor actiuni gresite care le-a produs foarte mult rau. Multi nu stiu cum sa reactioneze la esec si se prabusesc. Multi dintre oamenii care ajung pe strada au avut o familie o casa si pasiuni, noi cand ii vedem astazi observam doar defectele dar nu si povestile care i-au adus pana in acest punct. Unii dintre ei au fost muzicieni, altii medici sau profesori. Ceea ce s-a intamplat cu vietile lor este tragic insa obiceiurile vechi nu dispar usor de aceea ei pot redeveni ceea ce erau o data daca li se ofera sansa.

In 17 ani petrecuti pe strada acest fost muzician cu o mare pasiune pentru muzica nu si-a pierdut dragostea pentru ceea ce ii place, practic acesta a ramas cu muzica in sange. O mare parte din viata lui, acest muzician a stat pe strada a cantata pe strada pentru bani si pentru publicul calator iar acum va avea sansa vietii lui sa mearga intr-un studio de inregistrari si sa cante una din piesele lui cele mai dragi, compozitie proprie. Piesa se numeste Going down to the river.

Doug Seegers este de 17 ani pe strada insa muzica a ramas prima lui pasiune. Pentru a-si asigura traiul de zi cu zi Doug canta pentru trecatori canta cu pasiune si din inima desi are varsta de 63 de ani. Singura lui sursa de venit provine din muzica si o primeste de la trecatori. Originar din Nashville, Tennessee, acesta este chitaristul si muzicianul care a compus multe cantece iar o parte dintre ele au fost adunate pe un album intitulat Going down to the river.

Acest talentat muzician a aparut la o emisiune TV moderata de Jill Johnson. La emisiune a venit si un bun prieten al lui Doug, compozitorul si muzicianul suedez Magnus Carlson, care l-a ajutat sa realizeze acest album cu piesele proprii. In 17 ani petrecuti pe strada Doug a avut norocul de a fi observat si ascultat de cineva si i s-a oferit o sansa sa inregistreze si sa lanseze albumul Going down to the river. Acest album a avut un mare succes in Suedia si pe video sharing platforms precum Youtube. Foarte multi oameni au observat ca Doug are o voce deosebita si acum vor sa il ajute sa aiba o casa, sa nu mai traiasca pe strazi.