29.3 C
Iași
miercuri, iulie 17, 2024

Ingenios! Afla cum poti construi o piscina functionala intr-un timp foarte scurt!

Must Read

Ingenios! Va intrebati cum se poate construi o piscina functionala la voi acasa, fara foarte multi bani si intr-un timp foarte scurt? Cine nu si-ar dori sa aiba in curtea interioara a casei o piscina de care am avea atata nevoie in zilele calduroase de vara?

Aflati ca va puteti construi o piscina functionala in curtea interioara a locuintei voastre, fara sa cheltuiti foarte multi bani, ci doar folosind cateva materiale, unele dintre ele chiar refolosibile.

Astfel, din filmuletul de mai jos puteti invata cum sa va construiti o piscina functionala la voi in curte, fara sa investiti foarte multi bani. Aveti nevoie de cateva materiale si de spatiu pentru a construi mult dorita piscina.

Pentru inceput aveti nevoie de 12 paleti de lemn cu dimensiunile de 130 centimetri lungime si 110 centimetri latime, pe care sa ii asezati sub forma de poligon. Astfel, va rezulta un spatiu inchis. Pe interior peretii piscinei ii veti imbraca in placi OSB. Ca imbinari si pe fundul piscinei veti folosi fasii de cauciuc. Apoi, pentru ca intreaga cantitate de apa din piscina sa fie sustinuta, trebuie sa puneti pe deasupra placilor de OSB folie impermeabila din PVC.

In ceea ce priveste filtrarea apei, aceasta se va face printr-un sistem de tuburi care vor fi racordate la o pompa cu rol de filtrare, dar si de dezinfectare. Pentru un design cat mai atractiv puteti vopsi paletii exteriori ai piscinei in orice culoarea doriti.

Acest proiect este unul foarte ingenios si a fost pus in practica de foarte multe persoane. Daca si voi doriti sa va bucurati de o piscina functionala in curtea interioara a locuintei voastre puteti pune in aplicare aceasta idee inovatoare. Cand totul este gata nu va ramane decat sa va urcati pe marginea piscinei si sa plonjati in aceasta. Acesta piscina functionala este suficient de incapatoare pentru toti membrii familiei, asadar nu va mai ramane decat sa va bucurati de aceasta si sa va racoriti in zilele calduroase de vara.

Astfel, cu cateva materiale, deloc costisitoare, va puteti construi piscina mult dorita. Acest proiect ingenios trebuie aplicat de tot mai multe persoane!

Mult succes!