17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Emotionant! Un caine poate intelege suferinta celor din jur!

Must Read

Putem spune cu certitudine ca cele mai prietenoase si sincere fiinte de pe acest pamant sunt cainii. Este uimitor cum un caine poate intelege suferinta celor din jur. Un caine stie atunci cand ne este bine sau rau si reactioneaza intr-un mod surprinzator atunci cand ne vede ca avem o stare mai putin buna.

O astfel de situatie a fost surprinsa si in filmuletul de mai jos. Puteti vedea cum patrupedul se aseaza langa un baietel care era suparat pentru ca nu se simtea bine. Cainele pur si simplu il ia in brate si pe fata lui se citeste ingrijorarea pe care i-o poarta copilului. Mama copilului a surprins acest moment emotionant in care cainele ii imbratisa copilul bolnav. Aceast filmulet este foarte emotionant, deoarece se poate vedea cu usurinta cum un caine poate intelege suferinta celor din jur.

Cainele din imagini reuseste sa indoioseze prin gestul lui atunci cand se aseaza langa copil si pur si simplu il ibratiseaza. In ultimul timp tot mai des vedem cum animalele sunt din ce in ce mai apropiate de oameni. Cainii sunt printre cele mai sincere si iubitoare fiinte de pe acest pamant. Acestia ofera toata caldura si toata afectiunea pentru fiintele dragi care ii sunt alaturi zi de zi. Animalul de companie este cel mai devotat, dar si cel mai sincer prieten pe care omul il poate avea. Prietenia oferita de un caine trebuie apreciata si respectata, deorece nu este nimic mai sincer si mai placut decat sa vezi cum o fiinta necuvantatoare poate oferi cele mai sincere si induiosatoare emotii. 

Este uimitor cum un caine poate intelege suferinta celor din jur si cum isi poate apara si iubi stapanii. Asa cum putem vedea si in filmuletul de mai jos privirea cainelui din imagini spune totul. Acesta parca ii transmite mamai copilului ca totul este in regula si ca are el grija de el.