30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Moment magic! Jennifer Lopez a impresionat o lume intreaga cu rochia sa absolut spectaculoasa!

Must Read

Un moment magic a avut loc in cadrul show-lui de talente „American Idol”. Celebra cantareata Jennifer Lopez a impresionat o lume intreaga prin rochia sa absolut spectaculoasa. Celebra actrita si cantareata, Jennifer Lopez este si membra a juriului celebrului show „American Idol”, iar pentru cateva clipe, aceasta s-a detasat  de partea critica a acestui concurs, realizand un moment magic pentru intreg publicul spectator.

Pe langa vocea cu adevarat spectaculoasa a artistei, rochia pe care aceasta a purtat-o a reusit sa impresioneze publicul intr-un mod foarte placut. Jennifer Lopez a purtat o rochie foarte lunga, alba, care a fost aranjata astfel incat sa ofere un spectacol cu adevarat nemaintalnit pana atunci. Organizatorii au pregatit un moment magic  prin spectacolul uimitor de lumina si de sunet.

In filmuletul de mai jos puteti vedea cum celebra artista interpreteaza melodia „Fell the light”, melodie ce se afla pe coloana sonora a filmului de animatie „Home”. Ceea ce urmeaza este cu adevarat spectaculos, deorece spectacolul de lumini si sunet, impreuna cu vocea remarcabila a cantaretei si cu tinuta cu adevarat magica, reusesc sa transmita publicului spectactor cele mai emotionante clipe. In urma acestui moment magic, intreg publicul spectator, dar si fanii artistei au aplaudat-o la scena deschisa. Aprecierea publicului pentru acest moment era un lucru cert, deorece un astfel de moment magic nu se intampla in fiecare zi. 

Ori de cate ori Jennifer Lopez se afla pe scena, prin talentul si frumusetea ei, reuseste sa impresioneze publicul si sa obtina tot respectul si aprecierea celor din jur. Artista in varsta de 45 de ani, fiind membra a juriului show-lui „American Idol” are toate sansele sa aleaga urmatorul castigator al acestui concurs de talente

Jennifer Lopez este una dintre cele mai iubite cantarete si actrite din toata lumea, fiind cea mai platita actrita de origine hispanica din lume.