30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Superb! Dans senzational la America’s Got Talent!

Must Read

Un dans senzational a avut loc in cadrul show-lui de talente „America’s Got Talent”.Cand cei doi dansatori Nick si Rachel au pasit pentru prima data pe scena, membrii juriului nici nu se gandeau ce spectacol o sa urmeze. Spectacolul realizat de catre cei doi dansatori a fost unul cu totul inedit si foarte surprinzator.

Momentul este foarte surpinzator, dar si original, deorece cei doi dansatori au imbinat tehnologia moderna de proiectie a unor imagini in miscare pe un fundal cu talentele lor de dansatori. Ceea ce a rezultat din aceasta combinatie este cu adevarat un dans senzational. Povestea minunata pe care cei doi au transpus-o in acest moment magic se numeste „The Blue Jorney”, iar imaginile proiectate contin siluete ale unor dansatori, dar si foarte multe motive florale animate. Piesa muzicala aleasa este una foarte potrivita. Este vorba de piese muzicala „Street Spirit”, care au adus si ea intregului moment o sensibilitate si o emotie aparte.

In urma acestui moment, toti membrii juriului, cat si intreg publicul spectator au fost foarte impresionati de cei doi dansatori si au primit toate aprecierile si aplauzele din partea acestora. In filmuletul de mai jos puteti vedea momentul spectaculos in care cei doi dansatori au realizat un dans senzational. Pentru ca nimeni nu se astepta la un asemenea dans senzational, impactul pe care acest moment la avut asupra intregului public a fost si mai mare. Coregrafia celor doi dansatori a reusit sa transmita cele mai puternice emotii. 

Nick si Rachel pot fi numiti ca fiind unii dintre cei mai buni dansatori din intreaga lume, deorece au dat dovada de creativitate si originalitate. Faptul ca au ajuns pe scena show-lui „America’s Got Talent”, acest lucru i-a facut sa fie cunoscuti in intreaga lume, dar sa fie si apreciati pentru munca si talentul de care au dat dovada.