14.2 C
Iași
luni, mai 27, 2024

Un animal uimitor! Un leu este pasionat de fotbal!

Must Read

In filmuletul de mai jos puteti vedea cum un leu joaca fotbal. Chiar daca este vorba de un animal mare si pentru multi foarte fioros, leul din imagini ne dovedeste ca si el se poate juca cu o minge de fotbal, asemenea unui profesionist. Pentru acest animal uimitor, mingea este obiectul lui preferat. In momentele in care se simte plictisit, daca primeste o minge de fotbal devine cel mai fericit animal.

Leul din imagini se numeste Triton si se afla la Gradina Zoologica din Jogannesburg, din Africa de Sud.  Este in varsta de 11 ani si de cand a primit o minge de fotbal, de atunci acest animal uimitor a devenit atractia tuturor turistilor. El reuseste sa faca cele mai reusite si spectaculoase driblinguri cu mingea de fotbal si de aceea, a fost supranumit ca fiind un animal uimitor. Nu in fiecare zi putem vedea cum un animal supranumit „regele junglei” sa fie pasionat de fotbal.

Chiar daca este inconjurat de 7 leoaice in mediul in care traieste, pentru Triton acest lucru nu este important. El isi doreste doar sa se joace cu mingea de fotbal. Atunci cand mingea ajunge in apa, leul nu se resemneaza ca a pierdut mingea. Triton plonjeaza in apa pentru a scoate mingea si a-si relua jocul fara nicio problema.  

Chiar si ingrijitoarea lui Triton, Agnes Mululeke a marturisit ca in ciuda faptului ca sunt 10 lei in toata gradina zoologica, niciunul nu este pasionat de fotbal asa cum este Triton. Triton este singurul leu care este pasionat de fotbal atat de mult, incat refuza compania leoaicelor.

Pe viitor s-ar putea organiza competitii de profil pentru cele mai talentate animale din gradinile zoologice din intreaga lume. Astfel, talentul lui Triton ar putea fi descoperit si apreciat la adevarata sa valoare.

Un asemenea animal uimitor este mai greu de gasit, de aceea lui Triton ii trebuie apreciat talentul, dar si daruirea lui pentru acest sport.