29.3 C
Iași
miercuri, iulie 17, 2024

„De câte mai ai timp?”

Must Read

Dani Oțil a publicat o fotografie specială alături de mama şi fratele său

Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o replică savuroasă pregătită să fie servită, sunt puține momente în care Dani Oțil vorbește din suflet cu fanii săi, mai ales pe platformele de social media. Prezentatorul a făcut o excepție, în urmă cu puțin timp, publicând o imagine specială, alături de un mesaj care i-a emoționat pe internauți.

În fotografia ce a făcut furori în rândul celor care îi urmăresc activitatea în online, Dani Oțil apare alături de mama și de fratele său. De fapt, este un colaj – cei trei au pozat în aceeași formulă, în aceleași poziții, cu aceleași zâmbete pe chipuri, dar la o diferență de 35 de ani!

„Ai numărat câte poze ai cu părinții?
Ai numărat de câte mai ai timp….?” – a scris vedeta Antena 1, în descrierea imaginii.

În doar zece ore de la publicare, postarea a strâns peste 16 mii de like-uri pe Instagram și aproape nouă mii de like-uri pe Facebook.

„Nu poți număra de câte mai ai timp! În schimb îți poți face timp să faci …fără număr!!!”, „Mereu când ajung la ai mei ne uitam pe albume…..mereu plâng parca sunt din alta viata îmi dau seama cât de repede trece și nu pot sa fac nimic sa l opresc….”, „Multă sănătate si la cat mai multe amintiri împreună!”, „După ce zboară din cuib, puii au puțin timp de împărțit cu părinții…Dar și acel puțin timp e neprețuit! Sănătate și timp, atât ne dorim pentru părinții noștri…” – sunt doar câteva dintre mesajele trimise de internauți.

image

„Noi am avut o relație deschisă, atât de deschisă încât unul a trebuit să plece”

Dani Oțil este cu patru ani mai mic decât fratele său, Dorin. Născut pe 11 iulie, acesta a primit o urare inedită de fratele mai mic, în direct:

„Azi e ziua lui frate-miu. Eu nu-i spun niciodată La mulți ani! pentru că nici nu se uită la emisiune… Nici nu știu dacă știe că mă ocup cu asta. Mulțumesc că m-ai bătut în clasa a 5-a ca să nu mai fumez. Deci, la mulți ani! După mi-am dat seama că frate-miu este aceeași zodie ca Ramona (Ramona Olaru n.r), d-aia ne înțelegem așa prost. Noi am avut o relație deschisă, atât de deschisă încât unul a trebuit să plece.

Nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După, relaţia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare. (..) Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, tot el m-a bătut să mă las!”, a spus, la Neatza, Dani Oțil.