17.4 C
Iași
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Cât costă croaziera în care Andra și Cătălin Măruță au plecat împreună cu cei doi copii. Artista a…

Must Read

Andra și Cătălin Măruță au plecat într-o binemeritată vacanță alături de cei doi copii ai lor, David și Eva. După câteva zile petrecute în Spania, îndrăgita familie a pornit într-o crozieră de lux ce are opriri în câteva dintre cele mai frumoase orașe din Europa.

La sfârșitul lunii iulie, Cătălin Măruță anunța pe rețelele de socializare că el și familia sa au plecat în vacanță, în Spania. În același timp, artista spunea că aveau mare nevoie de o vacanță și intenționează să își țină la curent fanii cu locurile pe care le vor vizita.

Cât costă croziera în care au plecat Andra, Cătălin Măruță și copiii lor

După câteva zile petrecute în Spania și Gibraltar, Andra, Cătălin Mpruță și copiii lor s-au îmbarcat pe una dintre cele mai luxoase croaziere din lume: Royal Caribbean. Aceștia au ales o călătorie de șapte zile cu vasul Symphony of the Seas, unul dintre cele mai mari din lume, care seamănă cu un mic oraș pe apă.

Cât costă croaziera în care Andra și Cătălin Măruță au plecat împreună cu cei doi copii. Artista a făcut furori într-o rochie de 200 lei / Video

„Vacanța este acel moment în care timpul pare să încetinească, iar sufletul se încarcă de energie pozitivă. Fie că este pe plajă, în mijlocul naturii sau explorând locuri noi, vacanța ne reconectează cu noi înșine și cu cei dragi”, a scris Cătălin Măruță pe Facebook, în prima zi de vacanță în Spania.

În urmă cu două zile, Andra le-a povestit fanilor ei din mediul online că urmează să aibă parte de o aventură de neuitat la bordul unui vas de croazieră, pentru că astfel au ales să își petreacă concediul.

„Abia aștept aventura care urmează! Mâine pornesc pentru prima dată pe croazieră și sunt curioasă cum va fi această experiență magică. Abia aștept să explorez noi destinații, să mă pierd în frumusețea mării și să creez amintiri memorabile alături de familia mea dragă”, spunea artista în urmă cu trei zile.

Andra și Cătălin Măruță au urcat astfel la bordul Symphony of the Seas pe care vor petrece șapte nopți. Ruta vasului de crozieră este Barcelona (Spania), Palma de Mallorca (Spania), Provence (Marsilia), Florența (Italia), Roma (Italia), Napoli (Italia) și Barcelona (Spania).

Iar această crozieră costă, potrivit site-ului royalcaribbean.com, 1.439 de dolari de persoană.

Artista, într-o rochie de 200 de dolari în prima zi a croazierei

În prima zi în care a urcat în croazieră, Andra a ales să poarte o rochie lungă cu imprimeu floral, care pe site-ul brandului se găsește la prețul de 219,99 lei.

În fotografiile făcute pe vasul de crozieră alături de familia sa, Andra apare în acestă rochie superbă, fiind complimentată de internauți.

„O croazieră cu familia este o aventuăa incredibilă pe apă care îți oferă șansa de a descoperi noi destinații și de a petrece timp împreună. Este o experiență memorabilă, navigând pe apele albastre și descoperind o mulțime de distracții la bord”, a scris artista în mesjaul care a însoțit imaginile.

Într-un filmuleț postat pe Instagram, Andra spune că a ajuns în Marsilia, pe care nu se aștepta să o viziteze vreodată în vacanță.

„Suntem în Marsilia, în Franța. Nu știu dacă vreodată m-aș fi gândit că vin aici în vacanță, dar iată că am ajuns cu această crozieră și în acest loc care este foarte foarte frumos”, a afirmat cântăreața care se bucură din plin de fiecare clipă petrecută în vacanță alături de familia sa.