31 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Gabriela Cristea, prima apariție în blugi! Fanii au rămas uimiți să o vadă așa. Ce au observat când s-au uitat mai atent…

Must Read

Gabriela Cristea este una dintre vedetele care păstrează o legătură apropiată cu cei care o urmăresc și îi ține mereu pe aceștia la curent cu ce se mai întâmplă în viața ei.

Cu toate acestea, prezentatoarea tv a reușit să îi ia prin surprindere pe fani cu o fotografie pe care a postat-o recent, îmbrăcată într-o ținută cum rar a purtat până acum.

Gabriela Cristea, îmbrăcată în blugi, așa cum rar a fost văzută până acum

Gabriela Cristea se poate mândri cu o silueta frumoasă, care nu a suferit prea multe modificări după cele două nașteri. Soția lui Tavi Clonda a preferat, însă, până acum, să se afișeze mai mult în rochițe vaporoase, care să nu îi evidențieze prea mult trăsăturile fizice, de fiecare dată când a ieșit în public.

Gabriela Cristea s-a pozat în blugi, așa cum rar a fost vazută

Totuși, vedeta i-a lăsat cu gura căscată pe fani când a urcat o fotografie pe contul personal de Instagram, căci Gabriela a strălucit, de-a dreptul, într-o pereche de blugi, la care a asortat un sacou galben și un tricou cu motive, de culoare albă.

Cu toate că nu îmbracă de obicei jeanși, se pare că prezentatoarea tv a făcut mici schimbări în garderobă, odată cu venirea toamnei.
Gabriela Cristea, criticată dur de unul dintre fani

Comentariile fanilor nu au încetat să apară

Uimiți de apariția spectaculoasă și rară a vedetei, fanii au început imediat să lase comentarii în dreptul fotografiei, declarând că ținuta o prinde foarte bine pe Gabriela și o avantajează într-un mod aparte: “Foarte frumoasă ești, Gabriela.”

“Gabriela, îmi place foarte mult cum îți stă în blugi, te prinde foarte bine și e și mai comod”, au scris doi dintre urmăritorii prezentatoarei tv, la postarea cu pricina.

Cu toate acestea, nici răutățile nu au încetat să apară, iar un alt fan a lăsat un comentariu nu tocmai plăcut, legându-se de aspectul fizic al soției lui Tavi Clonda: “Photoshopată la greu”, a fost reacția unei persoane, la vederea ținutei vedetei.

Gabriela Cristea a dezvăluit într-un interviu că viața cu doi copii nu este deloc una ușoară, dar are foarte mare noroc cu partenerul ei, Tavi Clonda, care o sprijină și o ajută ori de câte ori are nevoie, în privința celor mici.

“Astăzi au urlat amândouă. Asta după ce, de vreo lună, sunt foarte fericite că merg la grădiniță. Amândouă au avut un puseu de personalitate, chiar o criză de tantrum, la prima oră a dimineții (râde). A fost ok, pentru că am învățat să trec peste aceste crize și, stând de vorbă cu educatoarele și doamnele care se ocupă de ele, mi s-a explicat că eu trebuie să am tărie de caracter, pentru că ele profită.

Am trecut peste, am înghițit în sec, pentru că nu e ok să îți vezi copilul făcând o criză de tantrum.”, a povestit Gabriela Cristea, pentru sursa amintită.