20.5 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

„Gata, a plecat. Sper să aibă noroc”

Must Read

Tavi Clonda a izbucnit în lacrimi, ceea ce a stârnit curiozitatea fanilor de pe rețelele sociale. La scurt timp, soțul Gabrielei Cristea a explicat motivul pentru care a plâns și anume că s-a despărțit de mașina familiei, care i-a fost tare dragă.

Tavi Clonda a izbucnit în lacrimi. Artistul a vândut mașina familiei, iar despărțirea de cea care i-a purtat pe drumurile țării a fost una grea. Soțul Gabrielei Cristea și-a luat rămas bun de la autoturism în parcarea unui centru comercial, acolo unde a lăsat-o pe mâinile noilor proprietari.

”Gata, a plecat! Drumuri bune le doresc. Uitați-vă, pielea de găină! Le-am dat-o. Zici că sunt copil din ăla. Uite-i acolo, le-am făcut poze, să le trimit. Da, și acum mă duc pe jos până acasă să reflectez.

Mă bucur, sunt lacrimi de bucurie și de nostalgie. Dar măcar știu că am dat-o exact cum mi-am dorit. Cu energie bună, unor oameni frumoși. Și sper să aibă noroc și să avem cu toții noroc să ne iubim familiile”, a spusTavi, pe contul său de Instagram.

Nu au fost puțini cei care au empatizat cu Tavi Clonda, iar comentariile internauților au fost pe măsura trăirilor sale.”Și noi am schimbat-o în decembrie. Am plâns și mă gândesc la ea și acum. Mereu mă uit la pozele cu ea, iar cu cea nouă m-am obișnuit foarte greu.

Este greu atunci când te desparți de lucruri care au făcut parte din viața noastră/ Da, eu te înțeleg perfect. Și eu mă atașez de lucrurile mele și sufăr când trebuie să le înstrăinez. Asta înseamnă că ești un om sensibil și cu suflet bun. Toate aprecierile mele pentru tine și familia ta/ Cât am plâns și eu după mașinuța mea/ Ce teatru ieftin. Tu plângeai de fericire că ai dat-o și că îți iei alta/ Tavi, fii bărbată/ Important este că și tu simți energia bună”, sunt câteva dintre comentariile internauților.