29.3 C
Iași
miercuri, iulie 17, 2024

Nu hainele te fac om! Un om fara adapost are o voce exceptionala!

Must Read

De foarte multe ori zicala „Nu hainele te fac om” s-a adeverit a fi foarte adevarata. Un asemenea caz il putem vedea si in filmuletul de mai jos. Un om fara adapost isi incerca norocul la auditiile concursului de talente „Mexic got talent” si astfel, acesta demonstreaza intregii lumi ca si un om fara adapost poate avea cele mai mari talente. Astfel, o noua voce exceptionala a fost descoperita.

Barbatul din imagini se numeste Pablo Lopez Morales si este un om fara adapost. El locuieste pe strazile orasului Mexico City de peste 8 ani de zile. Aceasta voce exceptionala si-a descoperit-o intr-o zi in care un prieten i-a dat un casetofon si a inceput sa cante acompaniat de acesta intr-un metrou. Astfel, Pablo si-a descoperit talentul lui muzical si indemnat de prieteni acesta a decis sa mearga la concursul de talente „Mexic got talent”. Pablo s-a urcat pe scena si a inceput sa interpreteze melodia „Old Time Rock and Roll a lui Bob Seger. Ceea ce a urmat a fost cu adevarat un moment unic, deorece Pablo a impresionat atat membrii juriului, cat si intreg publicul spectator cu vocea lui atat de puternica. Pablo a primit din partea membrilor juriului numai laude, iar publicul spectator l-a aplaudat la scena deschisa. Astfel zicala „Nu hainele te fac om” s-a adeverit inca o data.

Pablo Lopez Morales este in varsta de 43 de ani si in tara lui este cunoscut sub numele „Talento de Metro”, deorece pentru a putea castiga bani pentru a-si cumpara mancare, el canta oamenilor in metrou. Pe langa faptul ca el canta pentru a-si asigura existenta si traiul de zi cu zi, Pablo este si foarte pasionat de ceea ce face. Pentru el muzica este viata lui si nu ar mai putea trai daca nu ar mai putea practica aceasta meserie.

 

Pablo a reusit sa demonstreze tuturor ca nu hainele te fac om. El a reusit sa fie remarcat si apreciat de o lume intreaga printr-o voce exceptionala, dar si prin daruirea pe care o are pentru muzica.