17.4 C
Iași
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Cine o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”, sezonul 12. Antena 1 a ales prezentatoarea…

Must Read

S-a aflat cine o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”, la câteva luni după ce prezentatoarea TV a anunțat că ia o pauză de la televiziune. Gina Pistol a devenit mamă în martie 2021, iar în prezent este dedicată creșterii fiicei sale, Josephine Ana, și carierei din mediul online.

În februarie 2023, Gina Pistol anunța că se retrage din rolul de gazdă a show-ului „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, după o colaborare de 7 ani cu postul de televiziune. După ce a născut, Gina a luat o pauză de câteva luni, apoi și-a reluat rolul de moderatoare. În urma acelei experiențe, prezentatoarea a decis să se retragă pentru o perioadă, pentru a se dedica mai mult familiei.

Cine o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”, sezonul 12

Gina Pistol a prezentat 11 sezoane „Chefi la cuțite” și 3 sezoane „Asia Express”, două dintre cele mai de succes show-uri TV din țara noastră. În lipsa ei, o altă jurnalistă carismatică i-a ținut locul, respectiv Irina Fodor. Potrivit Fanatik, Irina Fodor este cea care va prelua rolul de gazdă a emisiunii „Chefi la cuțite”.

Cine este Irina Fodor, prezentatoarea „America Express” și „Chefi la cuțite”

Irina Fodor s-a născut și a crescut în orașul Buzău. După terminarea liceului, a urmat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. S-a angajat întâi ca reporter, apoi a preluat o vreme rolul de prezentatoare a emisiunii „Poveștiri adevărate”, de la Acasă TV. A continuat să lucreze în televiziune însă în spatele camerelor de filmat până în 2021, când a preluat emisiunile „Chefi la cuțite” și „Asia Express” de la Gina Pistol.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în «Asia Express«, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după «Chefi la cuțite« va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii”, povestea Irina Fodor în 2021, pentru A1.ro.