21.1 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Cum se simte vedeta

Must Read

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țară.

Dintotdeauna, ea a fost foarte apropiată de fanii ei și a ținut constant legătura cu aceștia, motiv pentru care le-a spus acum și despre accidentul casnic prin care a trecut.

Celebra prezentatoare TV, Gabriela Cristea, a suferit un accident grav zilele acestea.

Așa cum obișnuiește, le-a spus imediat fanilor prin ce a trecut, mai ales pentru că a fost disperată după ce evenimentul neplăcut a avut loc.

Astfel, prezentatoarea Mireasa le-a spus urmăritorilor ei că, prima dată, a avut parte de un accident ceva mai ușor, din care nu s-a ales deloc cu durere.

Din neatenție, a alunecat pe gresie în baie și a luat o trântă de toată frumusețea! Totuși, asta nu a fost nimic, ci doar a pregătit-o pentru ce avea să urmeze.

Astfel, când ea nu era atentă, din grabă, s-a lovit de toboganul fetelor sale. În urma acestui accident, Gabriela s-a ales cu dureri mari, iar degetul este umflat și vânăt.

Prezentatoarea TV intenționează să meargă la doctor, pentru că se teme că degetul ar putea fi rupt. În plus, nici nu poate merge bine și cu greu stă încălțată, renunțând chiar la încălțările cu toc, incomode, optând pentru cele sport.

“M-am grăbit și m-am lovit cu degetul mic de la piciorul drept de toboganul fetelor, din casă.
Degetul meu e inflamat și vânăt… are toate culorile posibile, de la galben, mov, roșu…

Voi merge să-mi fac o radiografie, mă tem să nu-l fi rupt”, spunea ea pe Instastory.

Ultimele întâmplări o fac să creadă că răutățile se țin lanț de ea. Gabriela Cristea a mai avut parte zilele trecute de un evenimente extrem de neplăcut.

Gabriela Cristea are o afecţiune neobişnuită, din cauza căreia îşi face singură unghiile încă din adolescenţă. Între timp, a găsit o manichiuristă care știe ce are de făcut și în care are încredere.
Când aceasta a fost plecată, Gabriela și-a luat produsele de care avea nevoie și le-a testat pe două dintre unghii.

Mai apoi, după ce și-a și-a făcut cu ojă și restul mâinii, Gabriela Cristea s-a ales cu o alergie severă. I s-au umflat mâinile, iar pe picior i-a apărut o eczemă, motiv pentru care a mers la medic.