31 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Femeia și-a pierdut soțul dar imediat apoi s-a mutat împreună cu DOI OAMENI AI STRĂZII

Must Read

I-a murit soțul din cauza unui stop-cardiac survenit la 45 de ani. Pierderea acestuia a bagat-o în depresie, însă a reușit să meargă mai departe de dragul celor trei copii ai săi. La șase ani de la tristul eveniment, femeia a luat o decizie neașteptată. Ea a primit în casă doi oameni ai străzii, fără să-i pese ce cred alții.

I-a murit soțul și a primit în casă doi oameni ai străzii
Mel Wood a dovedit că are un suflet mare după ce a primit în casa sa doi străini. Ea a văzut anunțul disperat al unui tată, dintr-un ziar, și n-a stat pe gânduri. Ea le-a deschis ușa casei sale și i-a primit ca pe oricare membru al familiei sale.

Michael Faling este un tată singur, care, din păcate, a rămas fără acoperiș deasupra capului. După ce mai multe luni la rând nu a reușit să-și găsească un loc de muncă, bărbatul nu a mai putut susține cheltuielile casei.

Cum au ajuns „pe străzi” cei doi
Economiile li s-au terminat, așa că au fost dați în stradă. A vrut să meargă alături de fiul lui într-un cămin pentru oameni ai străzii, însă nu au fost primiți. Motivul? Nu păreau oameni ai străzii. Bine îmbrăcați și educați, cei doi au fost rugați să lase locul altor oameni mai puțin norocoși.

Neavând încotro, Michael Faling a dat anunț în ziar. Bărbatul cerea un acoperiș deasupra capului în schimbul muncii sale. Din fericire pentru el, Mel Wood i-a auzit strigătul de ajutor și a răspuns numaidecât.

Ce a declarat femeia? ,,În viață eu încerc să urmez un principiu simplu: Dacă ai bani în plus, atunci e mai bine să faci o masă, decât să construiești un gard. Nu cred că trebuie să tremurăm deasupra banilor, dacă aceștia pot ajuta pe cineva să se ridice în picioare”.