14.2 C
Iași
luni, mai 27, 2024

Motivul real pentru care Adela Popescu și-a părăsit partenerul de viață. Detalii neașteptate au ieșit la iveală după ani întregi

Must Read

Toată lumea cunoaște povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu. Însă puțin sunt cei care știu că după despărțire, vedeta de la Pro TV a mai avut o relație înainte să îl cunoască pe actualul său soț. Adela Popescu s-a iubit vreme de trei ani cu Marius Kalmar, un cunoscut om de afaceri. Care au fost motivele ce au dus la separarea celor doi?

În urmă cu ani de zile, Adela Popescu și Dan Bordeianu formau un cuplu. Relația acestora a durat doi ani de zile, iar despărțirea a fost grea pentru actuala soție a lui Radu Vâlcan. Însă, afaceristul Marius Kalmar reușea să îi aducă, din nou, zâmbetul pe buze Adelei Popescu.

Adela Popescu s-a iubit cu Marius Kalmar

După despărțirea de Dan Bordeianu, Adela Popescu a început o relație cu Marius Kalmar. Cei doi s-au iubit vreme de trei ani de zile. Vacanțele de lux și cadourile scumpe nu au lipsit, iar vedeta Pro TV chiar a primit în dar un bolid de la omul de afaceri.

Însă după trei ani de zile, Adela Popescu se sătura de relația cu Marius Kalmar și decidea să pună punct. Se pare că omul de afaceri nu se mai implica așa cum trebuie în relație, motiv pentru care partenera sa decidea să încheia povestea.

Adela Popescu nu a vrut să mai continue o relație care nu îi aducea prea multă fericire, așa că i-a înapoiat omului de afaceri mașina pe care o primise cadou și a terminat totul. În timp ce încheia relația cu Marius Kalmar, Adela Popescu își cunoștea actualul soț.

„O mâncam din priviri”

Așadar, relația Adelei Popescu cu Marius Kalmar s-a destrămat când actrița l-a cunoscut pe actualul ei soț. Vedeta Pro TV și Radu Vâlcan s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru telenovela Iubire și Onoare. Prezentatorul de la Insula Iubirii a fost imediat cucerit de cea care avea să îi devină soție.

Cei doi formează un cuplu din anul 2010, iar în anul 2015 decideau să se căsătorească și ajungeau în fața altarului. Acum aceștia au o familie fericită și trei copii.

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii. Că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală. Că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu.

Sărutul acela «furat» pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt”, declara Radu Vâlcan, în urmă cu ceva timp.