22.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Ștefan Bănică a publicat o imagine rară cu Violeta, fiica lui: „O fetiță dulce…”

Must Read

Ani la rând, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, Violeta, a fost protejată de părinți și a stat departe de lumina reflectoarelor. De la o vreme încoace, ea apare tot mai des în peisajul media, spre bucuria părinților dar și a fanilor. Iar Violeta nu este doar o adolescentă deșteaptă și talentată, după cum spunea mama ei, ci și extraordinar de frumoasă.

Ana Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, s-a transformat spectaculos din fetița cu chip angelic, așa cum o știam cu toții. Aceasta va împlini 14 ani la sfârșitul acestui an și a moștenit din plin trăsăturile frumoase dar și talentul părinților ei.

Astfel, Andreea Marin se poate declara o femeie împlinită, nu doar profesional, ci și în plan familial. Iar din relația cu Ștefan Bănică Jr, ea a rămas cu cea mai de preț amintire, și anume

Violeta. Cum anii au trecut parcă în zbor, Violeta s-a transformat într-o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult, pe lângă frumusețe, se pare că adolescenta a moștenit și talentul tatălui ei, cu care urmează să lanseze o piesă.