22.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Ce fac românii în cazările de pe litoral. Hotelierii sunt șocați. Unii pur și simplu nu au limite

Must Read

Ce fac românii în cazările de pe litoral. Hotelierii și cei care închiriază apartamente pe litoral și-au spus of-ul. E greu de crezut că niște oameni pot face asta fără nicio jenă și fără să ia în calcul că vor putea fi consecințe.

În sezonul estival tot interesul se duce spre destinațiile turistice, iar marea este de departe cel mai căutat obiectiv.

În afară de românii care merg în vacanță, sunt și mulți care merg la mare să muncească, iar pentru ei de interes sunt proprietarii de apartamente care închiriază, dar și hotelierii.

Ce fac românii în cazările de pe litoral. Hotelierii și-au spus of-ul
E greu de crezut că niște oameni pot face asta, dar iată că se poate. Un hotelier din Mamaia a povestit, pentru Fanatik, cum se comportă unii turiști după ce se cazează pe litoral.

El a spus că unii au impresia că totul li se cuvine și se comportă ca atare. Lasă camerele ca după război, se plâng că e vreme rea și cer banii înapoi, asta după ce s-au bucurat din plin de cazare.

Chiar acum două săptămâni, o doamnă m-a amenințat cu Poliția pentru că afară ploua. Mi-a zis că ea nu mai plătește și că e normal să-i dau și avansul înapoi. Asta după ce a stat toate cele 4 nopți și a lăsat camera ca după război, a declarat Stere Stereopol, hotelier în Mamaia.

Dacă asta vi se pare mult, stați să aflați ce fac alți turiști în camerele de hotel în care se cazează.

Au făcut ciorbă în camera de hotel
Unii au fost prinși în fapt cu plita și butelia, când făceau ciorbă, de parcă nu era nimic neobișnuit. Alții au venit cu ciorba înghețată de acasă, pe care au lăsat-o la dezghețat și au mâncat-o după ce s-au întors de la plajă.

Într-o zi era un miros de o ciorbă din aia sănătoasă ca-n Moldova de ne mirăm de unde, de unde, când ne-a anunţat camerista că a intrat la curăţenie şi fierbea oala pe foc de mama focului şi mirosea o ciorbă dreasă ca la mama acasă, a declarat pentru Pro TV, Lahme Bolat, un alt manager de hotel de pe litoralul Mării Negre.

Au fost un caz în care hotelierul s-a trezit că în loc de doi oameni cazați într-o cameră, erau, de fapt, 12.

Totul a plecat de la doi tineri, o fată și un băiat, care au cerut o cameră la parter și le-au spus celor de la recepție că nu vor să fie deranjați. Când a intrat camerista să facă curățenie, a descoperit 12 oameni care dormeau unul peste altul. Intraseră pe geam, în timpul nopții, după ce au reușit să desfacă un grilaj.