22.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Incredibil! Natura ne ofera un spectacol al vietii incredibil!

Must Read

Natura ne ofera zi de zi un spectacol al vietii incredibil! Un astfel de spectacol al vietii ne este prezentat in filmuletul de mai jos. Intr-o padure au fost amplasate cateva camere video, iar ceea ce acestea au surprins este cu adevarat un spectacol al vietii oferit de natura. 

Astfel, prin ceea ce camerele video au filmat in padure, multe dintre secretele ecosistemului au fost dezvaluite. Un lucru important  care a fost descoperit este importanta si beneficiile pe care ciupercile le detin.

Paul Stamets este una dintre persoanele care isi doresc sa cunoasca toate proprietatile ciupercilor pentru ca acestea sa fie utilizate in salvarea de vieti omenesti. El isi doreste sa desluseasca modalitatea de comunicare a naturii, deorece acesta fiind unul foarte inteligent pana acum multe dintre secretele ecosistemului nu au fost descoperite. Astfel, Paul Stamets a descoperit ca in urma distrugerii organismelor unui ecosistem, materia prima necesara obtinerii de medicamente se va pierde, iar multe vietii umane nu vor mai putea fi salvate.

Paul Stamets a demostrat ca ciupercile pot salva lumea. Stamets a propus mai multe idei, dintre care folosirea ciupercilor in tratarea diferitelor infectii cu virusi sau dezvoltarea unui leac pentru combaterea cancerului.

Stamets sustine ca in mintea oamenilor ar trebui sa se produca o schimbare, astfel incat organismele ecosistemului sa fie mai mult protejate. El a declarat ca natura este o forta a binelui, iar faptul ca incearca sa faca schimbari in evolutia vietii pe aceasta planeta merita tot efortul. Pentru el binele este o constiinta, nu un concept si de aceea, pana la urma binele va invinge intotdeauna.

Asadar, in filmuletul de mai jos puteti vedea cum natura ne ofera un spectacol al vietii incredibil. In imaginile surprinse se aduce in primplan importanta ciupercilor si rolul benefic al acestora in salvarea a cat mai multe vietii umane.

[mashvideo]