22.4 C
Iași
duminică, iunie 16, 2024

Sancțiuni dure pentru hotelul din Saturn în care Alina a fost ucisă cu sânge rece! Descoperirile șocante făcute de polițiști în clădire, după ce autoarea crimei a povestit cum sunt tratați angajații

Must Read

Anchetatorii au luat cu asalt hotelul din Saturn, în care Alina Ciobanu și-a găsit sfârșitul, după ce criminala acesteia a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, cu angajații.

Alina Ciobanu a fost condusă pe ultimul drum de către familie, prieteni, dar și oamenii care nici nu o cunoșteau, însă, au fost afectați de modul tragic în care tânăra și-a pierdut viața.
La doar două zile de la tragicul eveniment, anchetatorii au efectuat controale amănunțite în cadrul hotelului din Saturn, acolo unde aceasta și-a găsit sfârșitul. Ce au descoperit polițiștii, după ce Loredana, cea care a recunoscut că a ucis-o pe Alina, a povestit ce se întâmplă, de fapt, cu angajații hotelului?

Loredana a dezvăluit că nu îi era respectat contractul de muncă

După ce trupul Alinei Ciobanu a fost găsit într-un parc din Mangalia, iar prietena ei cea mai bună a mărturisit că ea a fost cea care a ucis-o cu sânge rece, tânăra de 18 ani a povestit tot ce se întâmpla, de fapt, în hotelul în care lucra împreună cu victima ei. Potrivit Loredanei Atănăsoaie, atunci când s-a angajat la hotelul din Saturn a semnat un contract în care scria că va lucra 5 zile pe săptămână, câte 5 ore pe zi, însă, de fapt, era nevoită să muncească toată săptămâna, inclusiv în weekend-uri, câte 9 ore pe zi.

„Lucram 7 zile pe săptămână, 9 ore pe zi, iar în contract scris 8 ore pe zi, cinci zile pe săptămână. Cu Elena mă cunoșteam de mult întrucât eram colege de clasă din clasa întâi. Menționez că aveam cu Elena o relație ceva mai dificilă, din diferite motive inclusiv legate de serviciu și ne-am mai certat, motiv pentru care am cerut pe parcurs șefilor să ne schimbe camerele și să stăm separat.

Acest lucru I-am cerut lui M.G și A.M., însă s-a tot tergiversat mutarea noastră, pentru a sta separat”, le-a declarat Loredana anchetatorilor, potrivit Antena3.ro.

Anchetatorii au aplicat mai multe sancțiuni hotelului din Saturn

La câteva zile după declarațiile făcute de Loredana, anchetatorii au luat cu asalt hotelul din Saturn, descoperind mai multe nereguli. În timpul controalelor, reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) a descoperit o minoră care lucra pe timp de noapte, lucru care este împotriva legii. În urma acesteui fapt, polițiștii au aplicat două sancțiuni în valoare de 30.000 de lei pentru încălcarea legii privind modul în care este angajat personalul.

Aceasta nu a fost singura amendă dată de polițiști, hotelul a fost sancționat cu alți 30.000 de lei și pentru nerespectarea normelor de preparare și prelucrare a alimentelor, iar localul alimentar al hotelului a fost închis temporar, din cauza neregulilor descoperite de Protecția Consumatorului, notează Click.ro.

De asemenea, pentru depășirea capacității de depozitare și pentru neutilizarea corespunzătoare a substanțelor dezinfectante, operatorul economic a primit încă două amenzi de câte 5.000 de lei, alta de 10.000 de lei pentru produse și proceduri nesigure și 12.000 de lei pentru neconcordanță între etichete de pe produs și documentul de recepție.

Controalele nu s-au încheiat încă, de la fața locului fiind ridicate mai multe documente, iar mai multe cameriste au fost intervievate, urmând ca anchetatorii să tragă concluziile în urma lucrurilor pe care le-au descoperit în hotel.

Alina și-a prevestit moartea

Alina Ciobanu era o tânără plină de visuri și de speranță. Tânăra, de doar 18 ani, plecase la mare să lucreze alături de prietena ei cea mai bună, Loredana, care i-a devenit călău. Înainte cu câteva săptămâni să fie ucisă chiar de prietena ei, Alina își prevestea, în glumă, decesul. Aceasta a vorbit cu iubitul ei, căruia îi spunea, într-o glumă sinistră, că, dacă va muri, și-ar dori să îi fie cumpărat sicriul din banii pe care i-a strâns muncind.

„Mai făcea aşa glume, că iub, dacă să mor, am făcut bani şi să iei sicriu din banii mei. De permis, tot aşa, trebuie 2 mii de lei si sa aibă, să nu ceară de la nimeni. Dacă dau și iau o sa fiu prima din familie. Era sufletul meu”, a declarat Sergiu, iubitul Alinei, potrivit ObservatorNews.ro.