20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

Emilia Ghinescu, momente tragice. Ce a patit artista de muzica populara

Must Read

Emilia Ghinescu, despre despărțire

Lucrurile nu par prea roz în viața Emiliei Ghinescu. Recent, artista a pus capăt poveștii de iubire dintre ea și Sebastian Albăstroiu. Cei doi au avut o relație timp de 13 ani și se pregăteau să facă pasul cel mare. Zvonurile privind despărțirea au fost confirmate de către artistă. Mai mult, se pare că fostul ei partener a părăsit locuința.

”Am luat decizia ca pentru o perioadă de timp să luăm o pauză. Acum, eu nu cred în pauze, dar mă rog. Vom vedea ce va fi! Am avut o relație de 13 ani, dar se pare că nu se vor mai finaliza planurile. Eu sunt bine, da, încerc să trec peste și să mergem mai departe. Sunt o femeie de 45 de ani care trebuie să fie asumată și să-și crească copiii.

Am de cântat, am multe evenimente. Nu pot să stau și să mă jelesc acuma. Asta este! Vreau doar să spun că, la momentul acesta, am căzut de comun acord să ne separăm. El s-a mutat, de fapt a stat mai mult la București, iar eu am rămas la Pitești. Cred că și distanța a fost o cauză” , a mărturisit cântăreața pentru playtech.ro.

image 10

Ghinioanele se țin lanț de artistă

La scurt timp după despărțire, artista s-a lovit de o nouă problemă. Pagina de Facebook a vedetei a fost spartă. Într-un clip postat pe Instagram, artista a transmis că va depune plângere. Totodată, speră să-și recapete contul online.

”Dragii mei, din acest moment, singura cale de comunicare în mediul online rămâne platforma Instagram, deoarece pagina mea de Facebook a fost spartă. Nu-mi mai aparține, cred că de o zi. S-a schimbat utilizatorul, administratorul, adresa de e-mail. Nu știu cine și ce urmărește, eu îi doresc succes! Nu am nimic de ascuns. Voi face o notificare către Facebook și bineînțeles că voi cere să se ia atitudine, pentru că numele meu este un brand.

Dețin un certificat eliberat de către OSIM, așa că nimeni nu poate să-mi folosească numele și apoi, mi se pare o intrare în intimitatea mea mult prea abuzivă. Nu cred că cineva are dreptul să facă lucrul acesta. Referitor la urmăritorii mei, îmi cer scuze față de ei. 475 de mii de urmăritori erau pe această pagină!”, a povestit Emilia Ghinescu, într-o postare pe Instagram.