31 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Minunat! Petrece momente de neuitat intr-o locatie fascinanta!

Must Read

Daca doriti sa va petreceti vacanta intr-o loc de vis atunci trebuie sa mergeti la „Tropical Islands Resort”. Aceasta locatie fascinanta se afla amplasata la 70 de kilometri de Berlin, capitala Germaniei. Aici momentele de relaxare si distractia ating cote maxime, deorece peisajul luxuriant din aceasta locatie atrag privirile tuturor turistilor interesati de o minivacanta.

Astfel, pe exterior aceasta locatie fascinanta arata ca o cupola uriasa ce se aseamana cu un hangar militar. In interiorul ei, aceasta locatie ascunde unele dintre cele mai frumoase surprize. La intrarea in aceasta locatie un peisaj tropical isi face aparitia. Am putea spune ca ne aflam in mijlocului naturii. In interiorul acestei locatii pe toata perioada anului temperatura aerului este de 26 de grade Celsius. Hala are 360 metri lungime, 210 metri latime si 107 metri inaltime.

In interiorul acestei locatii fascinante a fost amenajata una dintre cele mai frumoase insule tropicale. Cascadele care se revarsa de pe versanti in piscine sunt foarte spectaculoase, iar pasajele aeriene de trecere ne ajuta sa vedem toate peisajele luxuriante din locatie. Daca dorim sa petrecem momente de relaxare, plajele de nisip ne stau la dispozitie.

In aceasta locatie fascinanta distractia atinge cote maxime, atat pentru copii, cat si pentru adultii. Copii se pot relaxa in piscine si pot construi castele din nisip umed, iar adultii se pot bucura de un tobogan acvatic deosebit.

Pentru toti turistii care isi doresc sa petreaca un sejur in aceasta locatie fascinanta, cazarea oferita aici este una nemaipomenita. Cazarea se poate realiza in corturi sau casute direct amenajate pe plaja, unde confortul esre unul foarte ridicat. Pentru cei care doresc sa petreaca cateva momente de relaxare, complexul de relaxare „Tropical Sauna & Spa”, turistii pot beneficia de sedinte de relaxare.

Astfel, complexul ” Tropical Insland Resort” este alegerea perfecta atunci cand doriti sa va petreceti vacanta intr-o locatie fascinanta.