17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, decizie neașteptată

Must Read

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au reușit să-și proiecteze casa de vis în Corbeanca mult înainte de a se căsători. Cu toate acestea, în prezent, cei doi soți se confruntă cu o dilemă: locuința lor este prea mare pentru nevoile actuale ale familiei. După ce au devenit părinți a două fetițe, Gabriela și Tavi au decis că ar fi momentul să se mute într-un cămin conjugal mai mic și mai potrivit pentru ei.

Potrivit informațiilor obținute de la Impact.ro, Tavi Clonda a dezvăluit planul cuplului de a finaliza casa și de a o vinde, întrucât prețurile imobiliare din zona lor au crescut considerabil. Clonda estimează că valoarea casei lor ar putea ajunge la un milion de euro, lucru care îi motivează să ia în considerare vânzarea acesteia.

Cu toate acestea, planul lor de a-și schimba locuința depinde de mai mulți factori. În primul rând, ei trebuie să finalizeze lucrările la casa actuală. Apoi, trebuie să găsească un cumpărător interesat și să găsească un teren în aceeași zonă în care să poată construi o casă mai mică și mai potrivită pentru familia lor.

Casa lor actuală, conform spuselor lui Tavi Clonda, este potrivită pentru o familie mult mai mare decât a lor. Cu o suprafață de 700 de metri pătrați și 6 băi, casa lor este mult prea spațioasă pentru cei patru membri ai familiei.

“Suntem 4 membri, dar are 700 mp, casa e pentru 12 membri. Avem 6 băi, când o să o facem pe aceea de afară, vor fi 7”, a declarat Tavi Clonda pentru Impact.ro.

Motivul principal pentru care cuplul ia în calcul schimbarea locuinței este evoluția pieței imobiliare. Tavi Clonda vede posibilitatea de a-și investi o parte din banii obținuți din vânzarea casei într-un alt proiect imobiliar mai mic, astfel încât să rămână și un surplus în bugetul familiei.

“A fost o idee, pentru că prețurile au crescut, cresc și îți dai seama dacă primești suma corectă, e ok după aceea să investești să îți faci altă casă, un pic mai mică, îți mai rămân bani, mai faci ceva cu ei”, a explicat Tavi Clonda.

Planul lor este de a finaliza construcția actualei case în proporție de 95% în primăvara aceasta și apoi să o pună în vânzare. Cu o evaluare estimată la un milion de euro, inclusiv cu lucrările de amenajare a sălii de sport, biliardului și a studioului lui Tavi Clonda, casa lor ar putea fi un obiectiv atractiv pentru potențialii cumpărători.

În concluzie, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să-și schimbe căminul conjugal, fiind conștienți de faptul că casa actuală este mult prea mare pentru nevoile lor. Ei își doresc să finalizeze construcția și să vândă casa în valoare de un milion de euro, urmând să investească o parte din banii obținuți într-un nou proiect imobiliar mai mic și mai potrivit pentru familia lor. Cu o locație excelentă în Corbeanca, casa lor ar putea fi o achiziție atractivă pentru cei interesați de zona respectivă.