30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Valentin Sanfira, grav accident în vacanța din Italia? Ce se întâmplă cu el și cu soția sa, Codruța Filip

Must Read

Valentin Sanfira ar fi suferit un accident de skijet, în Italia! Cântărețul de muzică de petrecere ar fi ajuns la spital.

Valentin Sanfira ar fi suferit un accident de skijet în Italia, cântărețul de muzică de petrecere fiind plecat în vacanță alături de soția lui, Codruța Filip.

Valentin Sanfira ar fi fost victima unui accident în Italia

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, se pare că artistul ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentării, iar acesta ar fi fost nevoit să își anuleze evenimentele.

Nu se cunosc, deocamdată, detalii cu privire la circumstanțele în care a avut loc accidentul și nici în ce stare este cântărețul și, de asemenea, dacă este internat în spital și ținut sub supraveghere medicală.

FANATIK i-a contactat atât pe Codruța Filip cât și pe Valentin Sanfira pentru detalii în legătură cu acest zvon. Niciunul nu a răspuns apelurilor repetate pentru lămuriri. Cert este că îndrăgiții interpreți de muzică de petrecere au cam absentat în ultima vreme de pe rețelele de socializare, lucru care ne dă de gândit, mai ales că până acum erau extrem de activi.

Ne-a răspuns, în schimb, Edward Sanda, finul celor doi muzicieni. Soțul Cleopatrei Stratan a declarat, pentru FANATIK, că nu știe nimic în legătură cu această informație.

Edward Sanda, finul artistului: „Știu că au plecat într-un city-break”

„Nu știu nimic sincer. Nu am mai vorbit cu ei de câteva zile. O să îi sun să văd. Știu că au plecat într-un city-break, dar nu știu despre acest lucru”, ne-a spus Edward Sanda.

O altă persoană pe care FANATIK a contactat-o în legătură cu acest zvon a fost Maria Constantin, la a cărei nuntă artistul a fost prezent alături de soția lui, Codruța Filip.

Maria a spus că a auzit și ea ceva pe această temă, însă nu poate băga mâna în foc. „Am auzit și eu ceva, m-a sunat un prieten. Dar nu pot să îți spun nimic, nu știu dacă e adevărat”, ne-a zis Maria Constantin.

Valentin Sanfira și Codruța Filip formează unul din cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună atât pe scenă, cât și în viața reală, fiind de ceva vreme soț și soție.

Dincolo de spectacolele la care s-au făcut remarcați de la debutul lor pe scenă, cei doi artiști i-au bucurat pe fani și cu prestațiile pe care le-au avut într-un show extrem de urmărit de telespectatori.

Cei doi cântăreți au participat la Te cunosc de undeva

Valentin Sanfira și Codruța Filip au fost concurenți în sezonul anterior al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Înainte să ajungă pe micile ecrane în show-ul transformărilor, cei doi au făcut câteva mărturisiri despre marea lor provocare în exclusivitate pentru FANATIK.

„La mine tot ce se întâmplă e o provocare, căci vin din zona populară. Nici cu limba engleză nu sunt prea prieten. Noi, la liceu, la orele de engleză, fugeam cu taraful să repetăm. Mă așteptam să îmi fie mai greu. M-am obișnuit, dar merge treaba.

Suntem deja destul de avansați cu filmările. Eu nu prea ascult genul de muzică pe care trebuie să o cânt aici. Fac cunoștință cu personajele pe care trebuie să le interpretez. E foarte greu să imiți. Pentru Codruța e mai ușor. Ea prinde din zbor și apoi se ocupă de mine, cât se poate, că de multe ori nu-i iese.

Codruța e foarte talentată și aici are momente în care își poate arăta adevăratul talent. Doamna Crina Mardare e foarte încântată de Codruța, a rămas impresionată. O să aibă niște momente în show în care o să își arate vocea”, ne spunea Valentin Sanfira în urmă cu câteva luni despre participarea la Te cunosc de undeva.

Cei doi au vorbit cu FANATIK și despre relația pe care o au împreună. Nu se grăbesc să devină părinți, căci în accepțiunea lor familia nu depinde neapărat de ideea de a avea copii. Cei doi se consideră deja o familie, însă n-ar zice nu venirii pe lume a unui bebeluș.