28.9 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Simona Gherghe, momente de coșmar în vacanța din Grecia! O zi liniștită de plajă s-a transformat într-o tragedie: „Se aude doar defibrilatorul”

Must Read

Simona Gherghe se bucură din plin de ultima lună de vară. Vedeta nu vrea să piardă zilele cu soare, așa că și-a luat soțul și copiii și au plecat într-o nouă vacanță. De această dată destinația aleasă a fost Grecia, însă vacanța nu a fost una fără surprize. Simona Gherghe a trăit momente de groază, chiar pe plajă, și le-a povestit tot ce s-a întâmplat și fanilor din mediul online. 

Familia Simonei Gherghe nu pierde timpul și a mai bifat încă o vacanță. De această dată distracția s-a mutat în Grecia pentru vedeta de la Antena1. Alături de soț și copii, prezentatoarea TV se relaxează pe meleagurile elene și se bucură de soare și mare. Însă, toată distracția a fost stricată de un moment tragic, ce a făcut-o pe Simona Gherghe să realizeze cât de fragilă este viața și cum în doar o secundă se poate termina tot.

„Și-a întâlnit moartea în mare”

Ceea ce se anunța o zi liniștită de plajă s-a transformat radical pentru Simona Gherghe. Vedeta se afla pe malul mării alături de întreaga familie când distracția și relaxarea au fost înlocuite cu panica și clipe de groază. Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor din mediul online că a fost martora unei tragedii.

Chiar sub ochii ei o femeie și-a întâlnit moarte în mare. Inima acesteia a cedat, iar salvatorii au intervenit imediat pentru a o salva de la înec. Femeia a fost adusă la mal și pentru minute bune panica a domnit pe plajă și sigurul sunet ce se auzea era cel al defibrilatorului. Pentru minute bune salvatorii s-au chinuit să o resusciteze pe grecoaică și să o readucă la viață, iar în final au avut succes.

Însă, întreaga întâmplare a marcat-o pe Simona Gherghe și a făcut-o să realizeze cât de imprevizibilă și fragilă este viața. Vedeta le-a povestit fanilor din mediul online totul și s-a arătat marcată.

„Viața e ca o pană în bătaia vântului. Atât de fragilă. Într-o dimineață, o femeie și-a întâlnit moartea în mare. Într-o zi de sâmbăta, zi senină și caldă, cu un vânt ușor.

Grecoaica intră în mare, așa cum o face de când lumea. Pe aceeași plaja, într-un ritual al vieții calme și liniștite. Azi, inima i s-a oprit în mare… Minute în sir, plaja nu a mai respirat. O tăcere grea, ca acele clipe când femeia se agață de viață. Salvatorii o resuscitează, femeile lăcrimează pe margine, își frâng mâinile, bărbații dau șezlongurile la o parte, copiii își opresc bălăceala și joaca.

Se aude doar defibrilatorul și un numărat în limba greaca. Secundele trec greu. E doar vânt. Mai sunt și valurile. Și așteptarea. Respiră. Respiră… îi vad burta ridicându-se sacadat. Respira… Apoi ambulanța, vuietul care taie liniștea. A plecat.

Oamenii se scutură, parcă, de povestea asta. E ca un coșmar. Dar viața e aici, acum. Ușor, ușor, plaja se anima din nou. Copiii aleargă spre mare, se aud iar râsete și pleoscăit de apă, salvamarii care mai devreme luptau cu moartea, acum pescuiesc o meduza colorată. Un băiat împarte cafele. Bate vântul și valurile se sparg ușor de mal. E viață, e aici, e acum. Viața asta atât de fragilă…”, a scris Simona Gherghe, în mediul online.