31 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Câți ani are, de fapt, iubita lui CTP. Diferența de vârstă dintre cei doi este mai mare decât s-a crezut inițial

Must Read

Cristian Tudor Popescu (66 de ani) este unul dintre cei mai apreciați și respectați jurnaliști din țara noastră. De-a lungul carierei s-a făcut remarcat prin stilul său direct și foarte incisiv. În ciuda faptului că s-a aflat mai tot timpul în lumina reflectoarelor, gazetarul a fost extrem de discret în privința vieții sale private. Totuși, în urmă cu ceva timp, CTP a fost surprins alături de o femeie mult mai tânără cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Cu o carieră de peste 30 de ani, Cristian Tudor Popescu este un nume greu în jurnalismul românesc. Stilul extrem de acid a devenit marcă înregistrată pentru gazetar, care a avut o prodigioasă activitate atât în presa scrisă, cât și în televiziune.

În ciuda faptului că profesia i-a adus multă notorietate, Cristian Tudor Popescu a fost mereu foarte discret în privința vieții sale private. Totuși, de-a lungul anilor, au ieșit la iveală mai multe detalii picante despre celebrul gazetar, care a avut o viață neașteptat de tumultoasă. Mai exact, jurnalistul are la activ patru căsnicii și tot atâtea divorțuri, dar și doi copii.

Eșecurile din dragoste nu l-au descurajat pe Cristian Tudor Popescu. În prezent, se pare că jurnalistul are o relație cu o femeie cu 20 de ani mai tânără decât el. Cei doi au fost surprinși împreună în urmă cu câțiva ani, însă nu se cunosc mai multe detalii despre partenera gazetarului, care, în continuare, este foarte discret cu viața sa privată.

În urmă cu două luni, Cristian Tudor Popescu a anunțat că a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Digi 24, unde modera emisiunea Cap Limpede. Jurnalistul a explicat că decizia nu i-a aparținut lui, ci șefilor televiziunii. Se pare că totul ar fi pornit de la criticile gazetarului la adresa unei gafe comise de postul TV, care a prezentat un clip video vechi de 14 ani drept un interviu recent cu un recrut rus.

„Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conținutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede la final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala. 

Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă «transfera». Poate că ne vom revedea pe youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu”, a transmis Cristian Tudor Popescu.