30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

„E un șoc pentru toată lumea”

Must Read

Teo Trandafir (55 de ani) are o relație specială cu fiica ei, însă, recunoaște că îi este groază de momentul în care puiul își va lua zborul de lângă ea. Vedeta de la Kanal D a vorbit despre momentul de care se teme cel mai mult. 

Teo Trandafir a fost și este o femeie asumată. La vârsta de 36 de ani, când nici prin cap nu-i trecea că va putea face față unei responsabilități atât de mari, cea de a avea grijă de un copil, prezentatoare TV s-a decis să o adopte pe Maia. Se spune că nimic nu este întâmplător în viață, iar adopția unui copil a venit la propunerea unei bune prietene de-ale ei. Nu a stat mult pe gânduri și a acceptat, decizie ce avea să-i schimbe toată viața.

Anii au trecut, iar Maia a devenit o domnișoară de 19 ani. Ca pe orice copil, mama ei o privește cum crește, cum se dezvoltă și cum se maturizează pas cu pas. Totodată, tânăra nu încetează să o uimească în fiecare zi cu modul matur în care se raportează la viață.

Aducând în discuție viața fiicei sale alături de ea, Teo Trandafir este conștientă că va veni ziua în care Maia va decide să se desprindă de ea, însă, până atunci, este decisă să nu forțeze nimic și să lase lucrurile să vină de la sine. Decizia copilului ei de a se duce unde îi este menit să se ducă o va accepta cu înțelepciune și mult calm.

”Cred că în momentul în care ea va decide să facă acest lucru, va fi pregătită. Deocamdată așteptăm acel moment, nu forțăm nimic pentru că nu are rost. Sfatul pe care o să i-l dau este același pe care i l-am dat întotdeauna: singurul lucru pe care trebuie să îl faci în viață asta este să fii fericită!”, a mai spus prezentatoarea de la Kanal D.

Cu toate că este conștientă că viața își va urma cursul firesc, Teo Trandafir mărturisește că nu se gândește foarte mult la această schimbare, având în vedere că nu se va întâmpla prea curând. Cu toate acestea, prezentatoarea TV este pregătită să ”încaseze” șocul, șoc pe care l-au avut toate mamele cu care a mai vorbit de-a lungul timpului.

”Nu îmi dau seama, pentru că nu mă gândesc foarte des la acest lucru, având în vedere că nu se întâmplă mâine. Dar orice mamă care își vede puiul că se duce unde îi este menit să se ducă, deși pretinde că este pregătită, are un moment de șoc. Toate mamele cu care am vorbit mi-au mărturisit același lucru.”, a mai spus Teo Trandafir pentru Unica.