21.1 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Imaginea anului, cu fata Elenei Udrea. Tristețea micuței, surprinsă de Adrian Alexandrov. „M-a ucis cu tristețea ei”

Must Read

Imaginea anului vine din stațiunea Mamaia, unde jurnalista Floriana Jucan i-a surprins pe Adrian Alexandrov și fetița lui și a Elenei Udrea, micuța Eva Maria. Partenerul fostei „blonde de la Cotroceni” are grijă îndeaproape de fiica lor și, de altfel, suplinește absența mamei. Elena Udrea se află în spatele gratiilor, la Penitenciarul Târgșor. Iată mai jos, în articol, detaliile.

Eva Maria simte lipsa mamei sale, Elena Udrea. Fosta „blondă de la Cotroceni” a fost condamnată la șase ani cu executare în dosarul Gala Bute. Acum, partenera de viață a lui Adrian Alexandrov se află în spatele gratiilor, la Penitenciarul Târgșor. Cel puțin din punct de vedere fizic, Elena Udrea nu poate fi alături de familia ei. Motiv pentru care Adrian Alexandrov este cel care suplinește locul mamei și îi oferă fetiței toată grija de care are nevoie. Sunt imagini emoționante, mai ales că tristețea îi poate fi citită pe chip. Jurnalista a încărcat imaginile pe rețelele de socializare cu acordul lui Adrian Alexandrov.

Adrian Alexandrov a vorbit pentru CANCAN.RO despre situația Elenei Udrea

Elena Udrea se află în spatele gratiilor, în Penitenciarul Târgșor. A fost condamnată la șase ani cu executare în dosarul Gala Bute. După decizia respectivă, fosta „blondă de la Cotroceni” a încercat să fugă din țară. Dar a fost prinsă în Bulgaria, apoi s-a derulat procesul de extrădare. În data de 16 iunie 2022, a fost readusă în țară și, apoi, încarcerată. După arestarea fostului consilier prezidențial, partenerul ei, Adrian Alexandrov, a spus în exclusivitate pentru CANCAN.RO ultimele vești legate de Elena Udrea, dar și de familia lor.

„Suntem în vacanță. Și eu, și fata! Am ales să mergem la Sulina, de unde sunt de loc, la casa părinților mei și să ne bucurăm de aceste momente împreună. Vom merge la plajă, dar și în alte locuri și vom face și plimbări cu barca prin Deltă. Sunt niște locuri foarte frumoase prin zonă! Elena era în regulă, cel puțin duminică seara când am vorbit cel mai recent la telefon cu ea. Discutăm des, cât de des ne-o permit condițiile, dar vă asigur că moralul său e unul ridicat. Nici vorbă despre alte lucruri!”, a declarat Alexandrov.