25.5 C
Iași
luni, iulie 22, 2024

CLEOPATRA STRATAN A FĂCUT ANUNȚUL, CHIAR ÎN ZIUA ÎN CARE S-AU ÎMPLINIT DOI ANI DE LA NUNTA CU EDWARD SANDA: “ABIA AȘTEPT”

Must Read

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sărbătoresc doi ani de când au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu. Au spus „da” în 14 august 2021 și au avut parte de cei mai frumoși doi ani de căsnicie.

„Acum 2 ani, 14 august 2021, îmbrăcam rochia de mireasă și urma să îi spun «DA!» celui mai important om din viața mea pe care îl iubesc infinit! Tu ești minunea mea și abia aștept să ne sărbătorim și nunta de diamant!”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

Citește și Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele declarații după întoarcerea de la America Express ’’Mi-a fost dor de tot…’’

Edward Sanda i-a răspund imediat. „Te iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi! Scumpa mea soție!”. Și Pavel Stratan a lăsat un comentariu la postarea fiicei sale.

„Felicitări și încă mulți, mulți ani la fel de fericiți și frumoși! Vă pupă tati!”.

Cleopatra Stratan a devenit soția lui Edward Sanda la vârsta de 18 ani, cu toate că mulți i-au spus să nu se grăbească fiindcă ar fi prea tânără să facă un astfel de pas. Artista a ales să-și asculte inima și a făcut ce a considerat ea că o face fericită.

Cum au ajuns Edward Sanda și Cleopatra Stratan să fie împreună
Cei doi s-au cunoscut la studio, în București, și de atunci sunt de nedespărțit. „Eu am simțit că se va întâmpla ceva bun în ziua în care l-am cunoscut pe Edi, în studio, la București. Eu făceam studii la București, el era artist semnat la «Famous».

Au fost niște chestii inevitabile ce ne-au adus împreună. Nu m-am gândit că o să îndrăgostesc lulea de el de la prima vedere”, a povestit Cleopatra.

Citește și Iulia Albu a desfiinţat-o pe Cleopatra Stratan. Ce a spus despre ținuta pe care artista a purtat-o la nuntă FOTO

„Eu aveam 11 ani, el 16 ani. El a cântat în deschiderea mea la un concert. Cine ar fi crezut ce va urma?! A venit și-am făcut o poză cu el la acel eveniment, dar a fost una așa cum am făcut cu oricare fan. Ulterior, când ne-am întâlnit la București, mi-a spus:

«Uite, mai știi când am făcut acea poză?». Dar nu mai țineam minte. Eu l-am cunoscut, practic, în acea zi, pe când aveam 15 ani. Eram o copilă. Nu pot descrie în cuvinte impactul, aveam un sentiment de bucurie, eram foarte, foarte bucuroasă”, a rememorat Cleopatra.

„Țin minte și în ce era îmbrăcat în prima zi. Înalt, frumos, țiplă, la patru ace. M-am îndrăgostit pentru felul în care se uita la mine! Mă privea într-un mod în care mă admira și mă simțeam flatată. Și avea și-un zâmbet până la urechi…

M-a făcut să mă simt atât de specială. De aceea m-am îndrăgostit de el, la prima vedere, iar apoi nu i-am mai dat pace. Prima mea, cea mai mare dorință, a fost să lansez o piesă cu el, cu Edward Sanda, pentru a sta cât mai mult timp cu el”.