20.5 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Horoscop 17 august 2023, cu Neti Sandu. Recuperări pentru zodii azi. Atenționări de sănătate

Must Read

Horoscop 17 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

Recuperări azi. Aflăm ce n-a mers, pe unde s-au cam împotmolit lucrurile şi ce trebuie făcut ca să mergem direct la ținta

Vibraţia zilei este 8 şi să-nvăţăm o dată valoarea banilor, să-i preţui,m cum se cuvine.

Horoscop 17 august 2023 – LEU

O să rezolvaţi chestiuni mai vechi şi o să vă puteţi înţelege mult mai bine cu prietenii, cu colaboratorii, iar în particular cu prietenii, care au absentat în ultima vreme.

O revedere emoţionantă şi viaţa voastră sentimentală se poate schimba într-o clipă, în bine , şi o să puteţi fi fericiţi.

Horoscop 17 august 2023 – FECIOARĂ

Poate o să mai cereţi o amânare până să luaţi decizia să lucraţi împreună cu un angajator care vă vrea cu orice preţ – aveţi voi nişte semne de întrebare şi trebuie văzut de ce.

Se poate să faceţi acele achiziţii pentru care aţi strâns bani şi să vă puneţi casa la punct.

Horoscop 17 august 2023 – BALANŢA

Se reglează situaţia financiară şi or să vă rămână bani pentru încă o bucăţică de concediu, că aţi muncit destul, e cazul să vă mai şi destindeţi.

A fost o atenţionare în sfera sănătăţii, dar pe care n-aţi luat-o în seamă şi se pare că a revenit

Horoscop 17 august 2023 – SCORPION

Poate vă înscrieţi pe o listă de intrat în audienţă că sunt lucruri importante de rezolvat şi nu vă puteţi apuca de proiectele noi până nu obţineţi ce-aveţi nevoie.

Relaţia cu partenerul de cuplu poate capăta un plus de prospeţime şi să vă bucuraţi de o vacanţă în toată regula.

Horoscop 17 august 2023 – SĂGETĂTOR

V-a rămas vouă o destinaţie de vacanţă la care n-aţi mai putut ajunge anul trecut şi o să faceţi cumva să vă duceţi cât de curând.

O să fie un câştig suplimentar la serviciu şi poate veţi trece într-o altă categorie financiară c-or să vi se dea nişte bani în plus.

Horoscop 17 august 2023 – CAPRICORN

Măcar pe perioada verii poate v-alegeţi o preocupare de timp liber care să vă facă să uitaţi de toate, de facturi şi de taxele şcolare, ca să vă deconectaţi

O să vă lăsaţi curtaţi de prietenii de prin ţara care vă cheamă pentru două, trei zile pe la ei ca să vă vedeţi după o absență îndelungată.

Horoscop 17 august 2023 – VĂRSĂTOR

Ar mai fi de făcut nişte plăți şi să vă păstraţi pentru concediu, să nu apară frustrarea că nu vă puteţi desfăşura în voie.

Poate vă găsiţi locuinţa mult visată şi o să vă mutaţi dacă şi familia o să fie de acord. Faceţi consiliu de familie.

Horoscop 17 august 2023 – PEŞTI

O să vă fie mai greu acceptate ideile, dar nici nu trebuie să renunţaţi ca şanse sunt, totuşi să vă impuneţi pe o piaţă anume. Flerul o să vă ghideze.

O să ieşiţi la o discuţie în doi, cu fiinţa iubită ca să faceţi că relaţia să avanseze spre căsătorie aşa cum vorbiserăţi.

Horoscop 17 august 2023 – BERBEC

Vin ceva bani de la serviciu şi o să faceţi nişte cumpărături, din cele trebuincioase şi în rest o să vă focusaţi pe o plecare în vacanţă.

Poate mai faceţi câteva schimbări în locuinţa şi o să vă drămuiţi banii, ca să nu depăşiţi bugetul alocat.

Horoscop 17 august 2023 – TAUR

E cineva care se gândeşte intens să revină, cu pretenţia că şi-a schimbat – în bine – comportamentul şi numai voi ştiţi dacă e de mers mai departe, sau nu.

Poate aţi dat de o cazare minunată şi ieftină şi-i luaţi pe copii şi va duceţi într-o escapadă turistică.

Horoscop 17 august 2023 – GEMENI

Poate se anunţă cineva de la drum lung și dacă nu plecaţi pe undeva în aceeaşi perioadă o să petreceţi câteva zile împreună, poate în weekend.

O să vă încânte ideea unor cursuri pe care le puteţi urma şi poate vor fi şi taxele acceptabile, totuşi.

Horoscop 17 august 2023 – RAC

O să vă faceţi timp să vă duceţi în plimbare la copii, nepoţi, să-i scoateţi din mediul lor şi să vă faceţi program de joacă, de parc de aventuri, aqua park.

Aveţi şi de luat şi de dat bani şi o să vă chibzuiţi banii să nu trebuiască să vă împrumutaţi. Faceţi o economie.