21.1 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Minunat! Un nou talent a fost descoperit!

Must Read

Emisiunea „Next Star” de la noi din tara si-a propus sa descopere cat mai multe noi talente, multe dintre ele neputand sa isi transforme talentul intr-o meserie, datorita lipsei banilor. Un astfel de nou talent a fost descoperit pe scena emisiunii „Next Star”. Este vorba de Valentin Poenariu, un baiat in varsta de 13 ani, din Mioveni.

Pentru ca la inceput i-a facut pe toti sa creada ca in spatele paravanului se afla o fata, mare le-a fost surpriza membrilor juriului, dar si publicului, sa vada ca cel care candta este un baiat. Valentin Poenariu a interpretat melodia „Je T’aime”, a cantaretei Lara Fabian.

Interpretarea melodiei a fost una de exceptie, deoarece a reusit sa impresioneze o lume intreaga prin glasul fermecator, dar si prin emotiile si trairile pe care a reusit sa le transmita prin intermediul acestei melodii exceptionale. Intensitatea cu care a interpretat aceasta melodie atinge cote maxime,  de aceea acest nou talent descoperit merita toate sansele sa isi dezvolte o cariera muzicala de succes. Acest lucru va fi posibil doar daca va fi ajutat de artistii mai mari, in caz contrar riscand ca un mare talent sa se piarda.

Un astfel de nou talent descoperit insenineaza vietile tuturor, deorece este o noua dovada vie ca in Romania exista foarte multi copii talentati de care trebuie sa fim mandri. Insa, pentru a ajunge cunoscuti atat pe plan national, cat si pe plan international, acesti copii trebuie sa fie promovati si ajutati de mai mari artisti de la noi din tara .

Valentin Poenariu este un nou talent descoperit care merita tot respectul pentru daruirea pe care o are pentru muzica si pentru faptul ca reuseste sa ne incante si sa ne emotioneze pana la lacrimi cu interpretarea lui de exceptie. Calitatile vocale deosebite ale acestui baiat nu trebuie trecute cu vederea, ci trebuie sa fie cat mai mult ajutat sa devina un artist cunoscut.