30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Matilda Pascal Cojocarita are o silueta de invidiat, dar nu mananca niciodata aceste 3 alimente. Ce reguli respecta artista

Must Read

Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița arată impecabil la cei 63 de ani ai săi.

Artista este într-o formă de zile mari întrucât se bucură de un material genetic important, dar are grijă să facă tot ce poate pentru a se menține așa cum îți dorește. Într-un interviu recent, cântăreața a dezvăluit care sunt regulile de la care nu se abate niciodată.

Secretul siluetei artistei Matilda Pascal Cojocărița

Interpreta de muzică populară, fostă miss, nu-și arată vârsta din buletin. Matilda Pascal Cojocărița are grijă de tenul ei, de corpul ei, și pentru asta a adoptat un stil de viață sănătos, ale cărui rezultate se văd cu ochiul liber. Cântăreața a renunțat complet la zahăr, făinoase și carne roșie. Spune că astfel are un tonus bun și se simte bine. Știe exact ce alimente îi fac bine și care au un impact negativ asupra organismului uman.

Nu mai consum zahăr de trei ani de zile. Evit dulciurile și gust foarte rar, doar când îmi este poftă de ceva. Am un tonus mai bun și mă simt mult mai bine. O bună perioadă nu am mai consumat carne roșie, ci doar de pasăre, de la țară. Și acum prefer mai mult peștele, o sursă excelentă de proteine. Prăjelile și făinoasele le evit și acum, nu sunt sănătoase pentru organismul nostru, a declarat Matilda Pascal Cojocărița pentru click.ro.