14.2 C
Iași
luni, mai 27, 2024

Emotionat! Viata unui animal a fost salvata!

Must Read

In fimuletul de mai jos puteti vedea unele dintre cele mai emotionante imagini, deorece nimic nu este mai emotionat sa vezi cum viata unui animal este salvata. Totul a inceput cand asociatia „Hope For Paws” a primit un apel de urgenta in care erau informati ca o catelusa fara stapan, care nici nu putea sa vada, si-a gasit adapost printre gunoaie. Ajungand la locul indicat in urma apelului, voluntarii asociatiei „Hope For Paws” au reusit sa o gaseasca pe catelusa. Aceasta se afla intr-o stare foarte deplorabila, iar faptul ca nu putea vedea era un lucru si mai grav. In plus, catelusa era foarte infometata si foarte murdara. Audrey, una dintre voluntarele asociatiei s-a apropiat de catelusa si cu multe mangaieri si vorbe frumoase a reusit sa o ia din acel loc. Cei de la asociatie i-au pus numele Fiona.

Catelusa a fost dusa la adapostul asociatiei unde a fost ingrijita si spalata, dupa care a fost supusa la o interventie chirurgicala la nivelul ochiilor. In urma acestei interventii chirurgicale Dr. Michael Chang a reusit sa ii recupereze un singur ochi, insa catelusa reuseste sa vada tot ce se afla in jurul ei.

Astfel, viata unui animal a fost salvata. Acest gest este unul dintre cele mai nobile, deorece nimic nu este mai placut sa sti ca ai putut salva o viata. Viata unui animal poate fi salvata fara prea mult efort, de aceea daca aveti sansa de a salva viata unui animal sa faceti acest lucru fara nicio retinere.

Dupa ce Fiona si-a recuperat vederea, aceasta a fost adoptata de familia Michele şi Chris Gentry. Acestia i-au asigurat un camin primitor si o ingrijeste in cel mai iubit si respectat mod.

Fara asociatia „Hope For Paws”, Fiona nu si-ar fi putut recupera vederea si chiar, aceasta ar fi putut muri printre gunoaie, de aceea aceasta asociatie trebuie rasplatita si ajutata pentru a mai putea salva si vietile altor animale aflate in primejdie.