20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

Alina Sorescu, susținută de mai multe vedete după victoria în procesul cu Alexandru Ciucu: „Fii…

Must Read

Alina Sorescu a anunțat în mediul online că instanța de judecată a suspendat programul de vizitare de o săptămână la mamă și una la tată al fiicelor ei. „Programul de vizită nu era benefic pentru fetițe”, a scris Alina Sorescu pe Facebook și Instagram. Vestea a fost întâmpinată cu numeroase mesaje de susținere de la vedete și nu numai.

Hotărârea inițială privind programul de vizite al fetițelor Alinei Sorescu a fost pronunțată de Judecătoria Buftea în martie 2023, la solicitarea tatălui lor, Alexandru Ciucu. Alina Sorescu a depus actele de divorț de Alexandru Ciucu la începutul anului 2022, după 13 ani de căsnicie. Deși Alexandru a cerut ca domiciliul fetițelor lor să fie la el, în vila familiei, domiciliul acestora a fost stabilit la mamă.

Alina Sorescu, susținută de mai multe vedete după victoria în procesul cu Alexandru Ciucu: „Fii puternică”
După mai multe luni în care programul de vizită a fost de o săptămână la tată și una la mamă, Alina Sorescu a anunțat că decizia a fost suspendată. Vestea a fost primită cu bucurie de fanii Alinei și de mai multe vedete, care i-au transmis mesaje de susținere. Printre acestea s-au numărat interpreta de muzică populară Silvana Rîciu, dansatoarea Oana Ioniță și actrița Cătălina Grama, cunoscută de public drept Jojo.

Silvana Rîciu
Silvana, Oana și Cătălina au trecut și ele, la rândul lor, prin divorțuri. „Fii puternică pentru fetițe! Mă bucur că ești bine acum”, a comentat Silvana Rîciu. În 2018, cântăreața a divorțat în secret de primul soț, alături de care are doi copii. În 2019 s-a recăsătorit, iar în septembrie 2020 a devenit mamă pentru a treia oară.

Oana Ioniță
„Draga mea, sper să treci cât mai repede peste această grea încercare din viața ta, pentru binele tuturor. Mi se pare un proces interminabil care nu aduce nimic benefic”, a comentat Oana Ioniță. Dansatoarea s-a despărțit de Florin Budnaru în urmă cu aproximativ un an, domiciliul fiului lor fiind stabilit la tenor. Oana mai are o fiică, Isabel, dintr-o fostă relație cu un bărbat de origine spaniolă, David.

Cătălina Grama – Jojo
„Mă bucur tare pentru tine, Carolina și Raisa!”, a comentat Cătălina Grama. În august 2023, Cătălina s-a căsătorit cu actorul Paul Ipate, alături de care formează un cuplu de 9 ani și alături de care are o fiică, Zora. Actrița mai are un fiu, Achim Ioan, din prima căsnicie, care s-a sfârșit în 2012.

Dalma Kovács
„Nu știam că treci prin așa ceva… îmi pare tare rău… Îți doresc răbdare. Toate trec și în curând va veni o rutină nouă în viața voastră care va reda echilibrul tuturor. Și la mine a fost greu, dar, după doi ani, acum pot spune că soarele strălucește mai tare decât înainte”, a mai comentat cântăreața Dalma Kovács, vocea din spatele pieselor cântate de Elsa, protagonista animațiilor „Regatul de gheață”.

Liza Sabau
„Doamne, Alina, cât mă bucur!”, a comentat și jurnalista Liza Sabau, DJ Pro FM.