14.6 C
Iași
joi, aprilie 25, 2024

„Așa ești mai frumoasă, mai tânără…”. Wow, ce schimbare!

Must Read

Brigitte Pastramă se putea declara o fană a operațiilor estetice, având numeroase intervenții făcute până în prezent, de la implant mamar la mărirea fesierilor și mai multe operații estetice la nivelul feței. Mai exact, peste 20, după cum a declarat ea, anul trecut. Ei bine, acum vedeta încearcă să renunțe la cât mai multe lucruri ce o fac să se transforme radical, cum sunt extensiile de păr sau genele.

Brigitte Pastramă nu doar că a ales să își lucreze corpul în sală, să renunțe la genele puse și la extensiile de păr, ci a decis inclusiv să își facă operație pentru a-și scoate acidul din buze. Vedeta a ajuns la concluzia că este mult prea mult, astfel că din dorința de a face o schimbare în acest sens și a ajunge la înfățișarea ei mai veche și totodată mai naturală, s-a lăsat pe mâinile medicilor. Nu a ezitat și a publicat imediat câteva imagini în care le-a vorbit fanilor despre aceste lucruri.

„La trei ore dupa fire’. De cand mi am scos extensiile, genele si acidul din buze parca am mai mult succes! Gresesc?’, a scris fostul model în descrierea unor imagini surprinse la un eveniment din Dubai.

Brigitte: „Am făcut operațiile estetice pentru bărbații de lângă mine!”
Mai mult, Brigitte a subliniat că și-a riscat viața, dat fiind că a făcut embolie pulmonară după una dintre intervenții. De asemenea, ea se plânge că acum actualul soț se plânge de faptul că ar avea prea multe intervenții estetice.

Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sâni așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi! Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate. Și acum vine Pastramă și-mi zice că am prea multe?! El nu le-a văzut înainte să ne căsătorim?, a precizat Brigitte, la „Xtra Night Show’, anul trecut.

Cum au reacționat fanii când au văzut-o
Fanii au observat imediat schimbările Brigittei Pastramă, astfel că secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt de numeroase mesaje frumoase și complimente. Internauții i-au spus imediat că schimbarea o prinde foarte bine, dar și că este mult mai frumoasă acum. Ba mai mult, una dintre urmăritoarele ei a ținut să-i precizeze că este adorabilă, cât și că arată mult mai tânără.

„Așa ești mai frumoasa! Tu in realitate ești mult mai frumi decât pe sticla! Ești adorabila oricum și faci reating oriunde apari!’ / „Ești superbă, draga mea și arăți senzațional’ / „Arăți mai tânără wow wow’, sunt doar câteva din recțiile urmăritorilor ei de pe Instagram.

Cum arată Brigitte Pastramă după ce a slăbit
După ce a fost mult mai discretă în ultimele luni, Brigitte Pastramă a revenit în forță și a reușit să îi uimească pe internauți cu silueta ei demnă de invidiat. S-a pozat chiar în sala de fitness, cu pătrățelele de pe abdomen la vedere, iar imaginile au stârnit rapid un val de reacții.

„Îmi place maxim cum arăți!„, „Bravo!„, „Felicitări!„, „Ești minunată!„, „Îmi poți da și mie dieta ta în privat?„, „Îmi spui și mie secretul, o dietă?„, sunt câteva dintre mesajele fanilor, potrivit Spynews.