17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Victoria Principal, Celebra Pamela Din Dallas, Pozează Rar Fără Ochelari De Soare. Cum A Ajuns Să Arate Actrița Ajunsă La 73 De Ani

Must Read

Victoria Principal, celebra Pamela din Dallas, a fost una dintre cele mai iubite actrițe din serialul fenomen al anilor ’80.

La acea vreme, era o adevărată modă pentru femei să-i copieze coafura sau stilul vestimentar. În prezent, Victoria Principal a ajuns la vârsta de 73 de ani și pozează rar fără ochelari de soare.

Victoria Principal a fost, de departe, cea mai iubită actriță din serialul Dallas. În pofida faptuilui că a ajuns la vârsta de 73 de ani, fostul fotomodel Playboy face în continuare ravagii cu frumusețea sa! Celebra Pamela a fost una dintre cele mai râvnite apariții din showbiz-ul internațional.

Actrița făcea ravagii pe vremea când apărea în serialul fenomen din anii ’80. Posterele cu ea împânzeau pereții din cinematografele din toată lumea, pentru că era considerată cea mai frumoasă actriță din Dallas.

Cum a ajuns Victoria Principal să fie celebra Pamela din Dallas

Victoria Principal a devenit cunoscută după ce a obținut primul ei rol în pelicula The Life and Times of Judge Roy Bean din 1972, regizată de John Huston. A jucat alături de Paul Newman și a obținut o nominalizare la Globul de Aur.

În anul 1973, actrița a apărut în filmul The Naked Ape, apoi a pozat nud în Playboy, pentru a promova pelicula. După ce a fost la audiții pentru serialul Dallas, Victoria Principal a primit rolul Pamelei Barnes Ewing.

„Încă din clipa când am citit scenariul mi-am dorit foarte mult să fac parte din distribuție, nici nu-mi puteam imagina că nu voi fi Pam”, povestea în urmă cu mulți ani Victoria Principal.

A fost considerată una dintre cele mai inteligente actrițe din Dallas, pentru că ar fi fost capabilă să-și negocieze singură contractul, încât să poată juca și-n diferite reclame. După 9 ani în rolul Pamelei, Victoria s-a bucurat de un succes enorm la nivel internațional.

A devenit cunoscută publicului larg, pentru că serialul devenise celebru în toată lumea.

Cu ce se ocupă acum Victoria Principal
După ce s-a retras din lumina reflectoarelor și din lumea cinematografiei, actrița a devenit femeie de afaceri. Victoria s-a reprofilat și și-a deschis propria firmă de produse cosmetice.

„Când am împlinit 50 de ani, am simțit că vreau să fac o schimbare în viața mea, astfel că mi-am urmat în totalitate pasiunea”, povestea vedeta.

Actrița s-a retras în 2019 și din compania de cosmetice „Principal Secret”. A scris cărți despre frumusețe și sănătate: The Body Principal, în 1983, The Beauty Principal, în 1984, și The Diet Principal, în 1987, iar în anii 2000, a publicat o a patra carte, Living Principal. Apoi, s-a retras la o fermă, unde are grijă de animalele ei.

Ajunsă la 73 de ani, Victoria este destul de activă în mediul online și postează diverse fotografii, în urma cărora fanii pot observa că anii au trecut, însă frumusețea ei nu s-a schimbat deloc. Victoria își pune în valoare trăsăturile și încearcă să fie cât mai naturală, iar din acest motiv actrița a spus adio și machiajului. Totuși, renunță destul de rar la ochelarii de soare, așa cum reiese din fotografiile publicate pe internet.