14.2 C
Iași
luni, mai 27, 2024

Adevărul despre jandarmul care i-a bătut pe turiștii de la Costinești. Cu cine s-au pus, de fapt

Must Read

Scene revoltătoare au avut loc, marți după-amiaza, în stațiunea Costinești. Mai mulți turiști s-au luat la harță, iar în momentul când au intervenit forțele de ordine, aceștia au devenit tot mai agresivi.

Autoritățile au fost întâmpinate cu ostilitate, fiind nevoite să recurgă la forță pentru a-i pune la punct pe bărbații recalcitranți.

Unul dintre jandarmi a fost filmat în timp ce se bătea cu mai mulți scandalagii, iar imaginile au ajuns în atenția publică. Cine este, de fapt, omul legii care i-a „sancționat” aspru pe indivizi?

O bătaie de zile mari a avut loc, acum două zile, pe o plajă din Costinești. Două grupuri de turiști s-au luat la harță, sub privirile îngrozite ale altor oameni. Forțele de ordine au fost nevoite să intervină de urgență pentru a calma spiritele, însă indivizii au reacționat mult mai agresiv atunci când i-au văzut pe oamenii legii.

Nu au pus capăt scandalului, ci au sărit la bătaie la polițiștii și jandarmii chemați să intervină. La un moment dat, unul dintre jandarmi a fost surprins în timp ce se bătea cu mai mulți scandalagii, imaginile devenind virale pe internet

Totul a pornit după ce unul dintre bărbații recalcitranți l-a atacat pe jandarm și a sărit în spatele acestuia pentru a-l pune la pământ. Militarul a reușit să evite atacul, apoi alt bărbat l-a înjurat și l-a amenințat cu mult curaj.

Fără să stea la discuții, jandarmul i-a dat o palmă, fapt care i-a înfuriat pe amicii agresivi, care au sărit și ei la bătaie. Omul legii a reușit să se apere cu brio, ba chiar să-l pună la pământ pe atacator. Între timp, polițiștii au început să dea cu spray lacrimogen pentru a opri scandalul.