17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Caz unic! Mama a născut după un travaliu de 40 de ore, dar apoi doctorul s-a uitat între picioarele ei și a înghețat!

Must Read

La fel ca majoritatea cuplurilor, Nicole Ziesemer și soțul ei, Matthew, își doreau ca sarcina lor să decurgă cât mai natural posibil.

Doreau să evite intervențiile medicale și au ales să limiteze vizitele la spital la minimum. Cuplul a angajat o moașă cu speranța că prețiosul lor copil va fi întâmpinat în lume în propria lor casă și au decis chiar să renunțe la ecografie.

Din păcate, lucrurile nu au mers conform planului…

Copilul lui Nicole și Matthew era așteptat să vină pe lume pe 30 ianuarie. Așa cum soarta a hotărât, Nicole a fost nevoită să meargă la spital cu patru săptămâni și jumătate mai devreme decât planificase.

Spre surprinderea cuplului, Nicole a avut ruptura de membrană pe 29 decembrie.

Ea și Matthew nu au avut altă opțiune decât să își facă bagajele și să se grăbească la spital. Momentul lor nu putea fi mai rău… au fost prinși într-o furtună de zăpadă. Matthew a fost nevoit să curețe toată aleea din fața casei înainte să poată pleca măcar.

Prin furtuna de zăpadă, pe drumuri proaste, cuplul a reușit să ajungă la spital vineri seara la ora 4. Contracțiile Nicolei au continuat și în ziua de sâmbătă.

Planurile ei de a avea o naștere naturală, fără intervenție medicală, au trebuit abandonate.

Cu toate acestea, Nicole a fost hotărâtă în legătură cu un lucru: Nu va lua nicio medicație sau anestezie pentru a o ajuta în timpul procesului de naștere.

Chiar și acest plan urma să fie abandonat în cele din urmă. După ce a luptat timp de 30 de ore, Matthew știa că trebuie să facă ceva.

El nu vroia să o vadă suferind atât de mult; ea dăduse tot ce avea mai bun.

Cuplul a fost de acord că Nicole ar trebui să ia medicație pentru a ajuta la declanșarea travaliului. Prin acceptarea ajutorului, travaliul Nicolei a devenit mai simplu.

La 48 de ore după ce i s-au rupt apele, Nicole a adus pe lume frumoasa lor fiică, Blakeley.

Puțin timp mai târziu, doctorița Megan Forshee a început să scoată placenta.

Brusc, ochii doctorului s-au mărit. Cuplul nu putea să creadă următoarele cuvinte care au ieșit din gura ei.

Doctorița Megan a anunțat că poate simți o capătă. Nicole aducea pe lume gemeni!

A fost o zi pe care nimeni, inclusiv personalul spitalului, nu avea să o uite vreodată.

Curând, un fiu, Cade, a venit pe lume, cu o oră după sora sa mai mare.

Nicole a avut nevoie de ceva timp să se recupereze după nașterea dificilă.

Blakeley era sănătoasă și bine după ce s-a născut, dar Cade a trebuit să rămână sub supravegherea medicală o perioadă pentru a se asigura că respirația lui era în parametri normali. El a avut de suferit de pe urma lichidului în plămâni ca rezultat al complicatiilor survenite în urma nașterii sale.

Recent, însă, Matthew a confirmat că Cade se simte bine și nu mai are nevoie de ajutor la respirație. Se așteaptă ca el să părăsească spitalul în curând!

Părinții mândri, dar șocați, au acceptat că lucrurile ar putea să nu fie exact așa cum și-au imaginat de acum încolo.

“Prima mea gândire după ce am născut al doilea copil – ‘O, draci! Avem nevoie de un al doilea patut, un al doilea scaun auto, totul în dublu’,” își amintește Nicole.

Desigur, motivul pentru schimbarea drastică a planurilor lor în ultima clipă este cât se poate de bun: Nu se întâmplă în fiecare zi ca părinții să primească o surpriză sub forma unui alt copil.