20.5 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA ȘI-AU CUMPĂRAT UN NOU BOLID DE LUX! SUMA IREALĂ PE CARE AU PLĂTIT-O PENTRU BIJUTERIA PE 4 ROȚI

Must Read

Fericire mare în familia Gabrielei Cristea! Vedeta de la Antena Stars și partenerul său, Tavi Clonda, au reușit să își îndeplinească un vis.

Cei doi au publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu bolidul de lux pe care l-au achiziționat recent și au împărtășit bucuria cu fanii lor.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au reușit să își îndeplinească o mare dorință! Cei doi sunt în culmea fericirii după ce au reușit să își achiziționeze mașina la care visau de mulți ani. Cuplul a mers împreună la reprezentanță, acolo unde i-a așteptat „Albă ca Zăpada”.

Artistul a așteptat mașina așa cum se cuvine, a construit pentru noul său bolid de lux un garaj corespunzător.

Vedeta de la Antena Stars și partenerul său au filmat fiecare moment și au împărtășit emoțiile pe care le-au trăit cu prietenii virtuali. Imaginile le puteți urmări în galeria video!

Cei doi dețin acum o mașină 4×4 dintr-o gamă de lux. În ceea ce privește banii pe care aceștia i-au scos din buzunar pentru mașină, se pare că ar fi vorba de aproape 100.000 de euro.

„De 15 ani aștept momentul ăsta, dar n-am renunțat și uite că se îndeplinește. O să fie senzațional! Ne-a ajuns „visul! Sper să nu dați cu hate și să vă bucurați! Bine ai venit în familie!

Este superbă! Pielea asta cum ne-am dorit! Important e să fim sănătoși! Știți cum se cheamă această prințesă ”Alba ca Zăpada””, a spus entuziasmat Tavi Clonda, într-un clip postat pe rețelele sociale.

După ce au semnat toate actele, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au făcut prima lor plimbare cu bolidul până la spălătorie. Deși mașina a fost spălată în aceeași zi, artistul a dorit să-i facă „botezul”.

Tavi Clonda, despre certurile cu Gabriela Cristea
Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Cuplul își ocupă majoritatea timpului cu cele două fetițe, Victoria și Iris, iar adesea, mai apar certuri din cauza copiilor, la fel ca-n alte familii. Artistul susține că niciodată nu s-a întrecut limita, însă din cauza oboselii sau a lipsei răbdării, cei doi s-au mai contrazis pe diverse subiecte legate de micuțele lor.

„Nu des, dar ne mai certăm și, cu siguranță, doar atunci când nu mai avem răbdare și suntem obosiți, uneori nu mai avem răbdare să mai comunicăm și poate ne mai ciondănim, să zic așa, dar deocamdată nu am sărit calul, deci e bine dacă ar mai fi un copil chiar ar fi greu și ne-ar mai trebui ajutor”, a mai spus artistul, pentru sursa citată mai sus.