29.3 C
Iași
miercuri, iulie 17, 2024

Horoscop pana la final de 2023, cu Neti Sandu. Sunt vesti bune.Trei zodii vor avea noroc ceresc, toate relele vor fugi de la casa acestor nativi.

Must Read

Zodia Berbec in 2023

Berbecul are inca o sansa de a face ceva ce nu a reusit anul trecut, pentru ca Jupiter a intrat in primavara acolo, a mers repede, repede. Au vazut ca au reusit cate ceva si acum au inca o sansa. Adica sa fructifice de fapt ce au inceput atunci.

Trebuie sa aiba grija si de sanatate, ca o data la 12 ani Jupiter intra acolo si verifica la absolut toate capitolele daca sta cum trebuie si daca nu, atunci e atentionat ce are de facut. Poate nu e partenerul care trebuie, poate nu e serviciul, poate nu e sanatatea

Ei sunt favoritii, ca sa zic asa. Dar asta pana in mai, pentru ca dupa aceea, Jupiter o sa intre in zodia urmatoare.

Si Berbecul va avea parte de bani. In clipa in care Jupiter pleaca din zodia lor si intra in zodia Taurului, Berbecul va avea parte de bani.

Zodia Taur in 2023

Taurul va fi si el o vedeta anul asta, pentru ca Jupiter, am zis din primavara, din luna mai, cand si planetele Soare, Mercur, Venus vor intra acolo in zodia Taurului, va intra si Jupiter. Tot acolo este si Uranus si la un moment dat o sa fie, din cate imi aduc aminte, si o combinatie. Da, oricum va fi, sigur, la un moment dat, Jupiter cu Uranus, ceea ce poate declansa ceva exciting, in sensul ca din momentul in care Uranus a intrat acolo cu cativa ani in urma, el a putut deja sa schimbe total soarta Taurului.

Acum, Jupiter, dupa 12 ani intra in Taur si promite tot asa, o schimbare pe care Taurul nu o face usor, pentru ca e un semn fix si prefera sa aiba confortul casnic, toata lumea sa vina la el. El e o gazda foarte buna. Ii place sa vina lumea, el sa gateasca bun, sa se delecteze. Si atunci el nu schimba usor ceva.

Jupiter este Marele Benefic, el aduce evenimentul anului, pentru ca el sta un an de zile intr-o zodie. E ca si cum ar veni o data la 12 ani sa aduca o perfuzie cu multiminerale, cu vitamine, cu tot ce are nevoie organismul, corpul uman. Si, in principiu, reuseste sa foloseasca doza asta, sa-i ajunga pana data viitoare, cand vor mai trece 12 ani.

Asa cum atunci cand e ziua noastra, Soarele vine si incarca, la capsula, acolo, cu tot ce trebuie sa-i ajunga omului un an. Deci Jupiter face asta pentru 12 ani.

Zodia Gemeni in 2023

Pentru Gemeni e un fel de remake, sa zic asa, a ceea ce a inceput anul trecut, pentru ca Marte a intrat acolo si a urgentat niste schimbari, dupa care s-a mai contrazis, au aparut niste amanari si piedici.

Marte a devenit retrograd si inca este. Va fi pana in ianuarie, pe la jumatate. Si atunci Gemenii trebuie sa refaca, sa repare, sa reediteze, ca sa zic asa, pentru ca e clar ca ei se pregatesc pentru un alt mandat.

Inseamna ca ei au de facut niste schimbari. Jupiter, care va ajunge la ei in 2024 are nevoie de aceasta curatenie generala pe care o va face Marte acum. Ei, fiind semn dublu, fac repede, pe repede inainte, totul si uneori e un soi de superficialitate, desi ei fac cu temeinicie treaba asta, stiu sigur, dar probabil ca nu toata lumea a reusit sa faca, din cauza planetelor care sunt in toate felurile asezate.

Si atunci nu toata lumea are stabilitatea de care are nevoie un om. Si atunci Marte vine si recalibreaza totul, ca dupa aceea, Jupiter, cand vine, sa infuzeze in 2024 nativul din Gemeni, sa aiba toti parametri la nivel inalt.

Zodia Rac in 2023

Pentru Rac a fost o sansa foarte mare sa capete o upgradare profesionala. Lucrurile au avut un crescendo, un punct culminant, dar ei nu au fructificat. Acum, Jupiter se intorsese din drum, intrase in zodia Pestilor si le-a dat un respiro, un ragaz, asa, o recreatie mare. Si acum se intoarce in zodia in care le promite o promovare.

Dar promovarea nu trebuie neaparat sa fie la serviciu, ci pot sa-mi iau o casa, sa am statut mai bun, social, pot sa ma casatoresc – tot asa cu Jupiter in sfera asta a socialului – si dupa aceea exista o sansa de a calatori si poate vor sa faca studii superioare.

Zodia Leu in 2023

Pentru Leu sper ca e mai bine, pentru ca Saturn le-a stat prea multa vreme in casa parteneriala si nu a fost atat de buna comunicarea, nici cu sefii si nici cu partenerul de cuplu.

Dar acum, pentru ca Saturn pleaca de acolo, e bine, e o usurare. Si Jupiter intra in semnul de foc al Berbecului si atunci se face un mare trigon cu semnul lor. Deci e de bine si Jupiter dupa aceea, dupa ce iese din zodia Berbecului, se duce in zodia Taurului, sfera cariera pentru Leu.

Zodia Fecioara in 2023

Pentru Fecioara au fost niste posibilitati de colaborare si de a se lamuri daca relatia parteneriala e buna, daca urmeaza sa se casatoreasca sau nu. Nu stiu daca s-au lamurit, pentru ca gata, s-a incheiat.

Da, acum Jupiter a plecat de acolo si s-a mutat in zodia Berbecului, care pentru Fecioara inseamna o casa a banilor suplimentari, o casa a verii, a actelor pe care le pot face la notariat, diverse de astea judecatoresti si mare atentie la sanatate.

Dupa care Jupiter va intra in zodia Taurului, care face un aspect perfect cu zodia lor si ar trebui sa fie un confort. Marte insa mai zgandare acolo in Gemeni, care e sfera cariera la ei, trebuie rabdare, putina rabdare.

Zodia Balanta in 2023

Pentru Balanta e o promisiune de echilibrat, sfera aia sentimentala, care pentru Balanta conteaza enorm. Si atunci, anul trecut Jupiter a intrat in casa parteneriala.

Foarte multi au intalnit pe cineva, poate unii dintre ei s-au hotarat sa se casatoreasca, n-au apucat, au intervenit alte probleme, poate financiare sau de alt gen, dar acum Jupiter a revenit in sfera asta parteneriala a Balantei si promite sa fie bine si dupa aceea vor sa aiba bani mai multi, poate, daca Jupiter intra in Taur. Si mult munca multa pentru unii.

Citeste previziunile pentru restul zodiilor pe STIRILEPROTV