29.3 C
Iași
miercuri, iulie 17, 2024

Un barbat se joaca cu puii nou nascuti de leu

Must Read

Acest barbat se joaca cu puii nou nascuti de leu fara a se intimida de prezenta mamei sau a se gandi la repercusiuni. Orice mama are un instinct puternic de aparare atunci cand este vorba de puii ei. Cand acestia sunt mici si neajutorati ea este singura care le poarta de grija si ii pazeste de factorii nocivi din mediul inconjurator. Atat in lumea animalelelor cat si a oameni, puii sunt bine paziti de mame si de aceea nu este indicat sa te apropii de o femela cu pui mici chiar daca ai cele mai pozitive intentii. Aceasta leoaica ca orice alta mama isi protejeaza puii de alte persoane din exterior. Aceasta devine agresiva daca cineva incearca sa se joace sau sa ii atinga pe cei mici insa in videoclipul de mai jos veti vedea cata incredere are aceasta noua mama in ingrijitorul ei. Acest barbat se joaca cu puii nou nascuti de leu fara sa ezite deoarece mama este de asemenea in grija lui.

Kevin Richardson supranumit si lion whisperer adica cel care vorbeste cu leii este un barbat cu un talent special, acesta se poate imprietni cu leii si poate comunica cu ei prin gesturi. Acesta se cunoaste cu proasoata mamaica de aceea poate sa se apropie de puii ei.

Din relatia celor doi se poate observa cat de apropiati sunt. Acest barbat se joaca cu puii nou nascuti deoarece este foarte atasat de mama acestora si fiecare gest pe care il face asupra ei, ea ii raspunde cu blandete. Aceasta ii permite sa stea langa ea si cand ii alapteaza pe cei mici ceea ce denota o incredere impresionanta in ingrijitorul ei. Aceasta nu se teme ca puii ar putea pati ceva rau de aceea ii lasa pe mana lui Kevin care se joaca cu micutii.

Cei mici cresc pe zi ce trece si este vizibila transformarea lor iar in curand vor putea sa se alature tatalui lor si sa faca parte din grup. Insa pana cresc mari acestia se vor juca cu Kevin si vor deveni din ce in ce mai buni prieteni.