20.5 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Am aflat ce religie are de fapt Andra Măruță, este diferită de a fraților ei

Must Read

Andra Măruță, cunoscută și apreciată pentru talentul ei muzical, nu este doar o voce puternică pe scenă, ci și o personalitate complexă și profundă în spatele reflectoarelor.

La 36 de ani, artista are un ritual pe care îl respectă cu sfințenie înainte de fiecare concert, un obicei ce ține de suflet și care își are rădăcinile în copilăria ei.

Pentru Andra, spiritualitatea nu este doar un concept, ci o realitate pe care o trăiește zi de zi. Conexiunea ei cu divinitatea datează din anii copilăriei, iar credința a fost un pilon constant în viața sa.

Înainte de a urca pe scenă, indiferent de mărimea publicului sau de importanța evenimentului, Andra își ia un moment de reculegere și rostește o rugăciune. Aceasta nu este o simplă superstiție sau un obicei născut din teamă, ci un ritual de centrare și de reconectare cu esența sa.

„Rugăciunea pe care o rostesc nu este o formă de autoprotecție, ci mai degrabă un mod de a-mi aduce aminte de sentimentul de pace și confort pe care îl simțeam în copilărie, rostind aceleași cuvinte alături de mama mea”, mărturisește artista.

Emoțiile și amintirile legate de această rugăciune sunt atât de puternice încât, uneori, sentimentele o copleșesc. Aceasta rememorează, cu ochii umezi, momente emoționante, precum primele zile ale copiilor săi, David și Eva, în această lume.

Istoria credinței în familia sa este, de asemenea, interesantă. Andra a fost crescută în religia ortodoxă, deși frații săi mai mari sunt catolici. Acest amestec de credințe vine din istoria părinților săi. Inițial catolici, părinții artistei au ales să treacă la ortodoxism după căsătorie.

Astfel, Andra a fost crescută într-un mediu în care credința, indiferent de dogma sau ritual, a avut întotdeauna un loc central. Această mixtura spirituală i-a oferit, probabil, o viziune mai amplă și mai deschisă despre credință și relația cu divinitatea.