30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Așa se arată micul dejun la un hotel din Eforie Nord ce costă 370 de lei pe noapte. „Seamănă cu o farfurie de caritate!”

Must Read

Femeia a decis să povestească în mediul online tot ce a patit , cu speranța ca alți turiști să nu treacă prin aceeași situație. Femeia a fost profund dezamăgită când a văzut ce a primit la micul dejun. Imaginea încărcată pe platforma de socializare prezenta un mic dejun cu opțiuni limitate și fără varietate de-a lungul celor patru zile petrecute la hotel. Deși inițial hotelul le-a asigurat că micul dejun este inclus în preț, femeia a fost în stare de șoc când a aflat că micul dejun pentru copilul lor nu era inclus pentru că nu au plătit un cost suplimentar pentru acesta. După o discuție intensă cu proprietarul hotelului, turista a fost insultată și umilită în public, în fața altor turiști, care au asistat la conflictul intens.

Având o experiență anterioară plăcută cu același hotel, acum doi ani, turista se aștepta la servicii de aceeași calitate și la mâncare delicioasă și variată. Cu toate acestea, situația s-a schimbat drastic. Micul dejun oferit era un platou repetitiv cu ouă și cârnăciori, care, în ochii femeii, a devenit monoton și neapetisant. Ea a observat că aceeași mâncare a fost oferită în fiecare dimineață, ceea ce a diminuat plăcerea de a lua micul dejun în cadrul hotelului.

Turista a fost, de asemenea, uluită să descopere că micul ei copil nu beneficia de micul dejun deoarece nu s-a plătit suplimentar pentru acest serviciu. Într-o conversație cu proprietarul hotelului, femeia a încercat să susțină că tariful plătit pentru cazare ar trebui să acopere micul dejun pentru întreaga familie, dar a fost întâmpinată cu o atitudine ostilă și un comportament nerespectuos. Proprietarul a replicat că suma plătită se referă doar la mâncarea pentru o singură persoană și a continuat să o insulte în prezența altor turiști.

Cum arata camera
Camera era plină de furnici, iar apa din toaletă nu funcționa cum trebuie. În plus, turista a observat că gardul exterior al hotelului fusese recent vopsit, în timp ce interiorul era într-o stare de neglijare și destul de degradat. Cu toate acestea, piscina hotelului a fost un aspect pozitiv din punctul de vedere al femeii, dar acest lucru nu a compensat în niciun fel prețul disproporționat pe care un turist trebuie să-l plătească pentru o noapte de cazare.

Experiența neplăcută a acestei turiste subliniază faptul că tarifele mari nu garantază întotdeauna servicii de înaltă calitate.

Este esențial ca turiștii să consulte părerile și sugestiile altor persoane înainte de a rezerva la un hotel.

În același timp, cei care administrează hotelurile ar trebui să fie conștienți de efectul dăunător pe care un serviciu substandard îl poate avea asupra prestigiului și reputației lor.