31 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Cum se înțelege Dana Budeanu cu fostul soț. Stilista și Radu Budeanu au împreună două fete gemene

Must Read

Dana Budeanu (43 de ani) a vorbit deschis despre relația ei cu fostul soț, Radu Budeanu, bărbatul cu care are două fete.

Creatoarea de modă și Radu Budeanu, om de afaceri și patronul unor publicații de presă, s-au căsătorit în urmă cu aproape 20 ani. Din rodul iubirii lor au rezultat două fete gemene, Dana și Maria, astăzi, în vârstă de 18 ani. Dana și Radu Budeanu au divorțat acum 13 ani, iar afaceristul și-a găsit, ulterior, fericirea în brațele altei creatoare de modă, Cristina Săvulescu, care astăzi îi este soție și împreună cu care are doiă băieți. După divorț, gemenele au rămas în grija stilistei.

În cadrul unui interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu, în podcastul “Față în față cu Ion Cristoiu”, Dana Budeanu a făcut o serie de dezvăluiri interesante legate de viața personală.

Silista vedetelor a explicat că după separarea de fostul soț și-a păstrat numele lui de familie pentru că devenise deja un brand pentru afacerea ei și, în plus, ar fi însemnat ca ea să aibă un alt nume față de cel al fetelor.

„Fac un salt la viața dumneavoastră personală, pe care nu vă place să o expuneți. Familia părinților este Guțilă, da? De ce nu v-ați întors la numele dumneavoastră după ce ați divorțat de Radu Budeanu?”, i s-a adresat Ion Cristoiu.

„Pentru că fetițele mele poartă numele Budeanu și atunci ar fi fost foarte greu, și când călătoream, când le însoțeam permanent și, de asemenea, pentru că brandul meu, care era deja creat e…” – a răspuns stilista.

Discuția celor doi a continuat despre cum a decurs și cum este acum relația Danei și a fetelor cu Radu Budeanu, după divorț.