17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Phil Collins A Ajuns Să Fie De Nerecunoscut. Problemele De Sănătate L-Au Copleșit

Must Read

Superstarul Phil Collins a ajuns să fie de nerecunoscut, la cei 71 de ani. Problemele de sănătate l-au copleșit pe celebrul cântăreț, îndrăgit și de milioane de români.

În vârstă de 70 de ani, Phil Collins a mărturisit că are anumite frustrări din pricina problemelor grave de sănătate, într-un interviu pentru cei de la BBC.

Phil Collins a ajuns să fie de nerecunoscut
Sistemul nervos al artistului a fost puternic afectat de cele două operații la spate din 2009 și 2015. În plus, îndrăgitul artist suferă și de diabet.

„Sunt puțin inapt din punct de vedere fizic, e foarte frustrant pentru că mi-ar plăcea la nebunie să cânt acolo. Dar abia mai pot să țin în mână un bețișor de tobă”, a mărturisit Phil Collins.

De câțiva ani, Phil Collins se confruntă cu mari probleme de sănătate. A fost operat de mai multe ori la coloană, așa că, din 2015, merge cu bastonul. Însă lucrurile s-au înrăutățit în ultimii ani. Celebrul artist a fost surprins chiar și deplasându-se cu scaunul cu rotile.

La cei 71 de ani, există mici șanse să fie recunoscut, pentru că nu mai arată deloc așa cum îl știau fanii.

După toate problemele de sănătate pe care le are, artistul a fost părăsit de soția sa Orianne cu care a avut o relație tumultoasă.

Hiturile lui Phil Collins şi ale formaţiei Genesis, vândute pentru 300 de milioane de dolari
Phil Collins şi Genesis şi-au vândut mare parte din catalogul muzical în schimbul sumei 300 de milioane de dolari, relatează contactmusic.com, potrivit Agerpres. Vânzarea include hituri Genesis, hituri solo ale lui Phil Collins şi piese de la Mike and The Mechanics.

Concord Music Group a obţinut drepturile de publicare şi înregistrările master pentru majoritatea muzicii legendarei trupe de rock progresiv Genesis.

Acordul include, totodată, hiturile solo ale cântăreţului şi toboşarului britanic Phil Collins, în vârstă de 71 de ani, precum „In the Air Tonight”, „You’ll Be In My Heart” şi „Against All Odds”.

Cântece ale chitaristului Mike Rutherford cu trupa sa Mike and The Mechanics fac şi ele parte din vânzare.

Preşedintele Concord, Bob Valentine, a declarat pentru Wall Street Journal:

„În lumea în care trăim astăzi, cu Facebook, Instagram, TikTok – toate aceste lucruri care stimulează consumul de muzică mai veche – există cu siguranţă modalităţi prin care noi, în postura de companie de discuri, putem readuce la viaţă o parte din această muzică”.

Phil Collins a susţinut ultimul spectacol alături de Genesis în luna martie. Trupa, printre ale cărui hituri se numără cunoscuta piesă „Invisible Touch” – care îl include pe Tony Banks, unul din membrii fondatori – şi-a încheiat turneul de adio „The Last Domino?” pe arena O2 din Londra, la 26 martie.

Phil Collins nu a putut să cânte la tobe din cauza unor probleme de sănătate şi a fost nevoit să interpreteze piesele stând pe scaun. Fiul său, Nic Collins, în vârstă de 21 de ani, l-a înlocuit la tobe.

Artistul, printre ale cărui melodii emblematice se numără „Another Day In Paradise” a declarat anterior că „abia” mai poate ţine în mână un băţ de percuţie. El a suferit multă vreme din cauza unor probleme apărute la o vertebră din partea superioară a gâtului în timpul unui concert din 2009. Doi ani mai târziu, s-a retras din activitatea concertistică şi nu a mai putut să cânte la tobe din cauza leziunilor suferite, revenind pe scenă abia în 2015.