10.3 C
Iași
luni, aprilie 22, 2024

Horoscop special cu Neti Sandu. Iese soarele si pe strada lor. Nativii care vor avea parte de realizari grozave

Must Read

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

O sa va acordati si voi un timp de respiro, sa plecati pe undeva ca sa porniti apoi cu forte proaspete ca vreti sa fiti la inaltime in plan profesional.

Va cauta cineva care vrea sa fiti impreuna si daca si voi sunteti in cautarea perechii de suflet poate o sa iesiti la plimbare.

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Poate se fac presiuni sa dati drumul unui proiect din care aveti de castigat, pe langa bani, niste relatii si promisiuni de colaborare.

Sunt cateva aspecte care tin de sanatate pe care-ar trebui sa le luati in serios ca sa nu apara si consecintele durerii, internare.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

Se poate sa va interesati de scoli, gradinite, ca sa-i inscrieti pe copii si sa mai luati o portie de concediu, ca sa va reveniti dupa atat efort.

Poate ii trimiteti pe copii intr-o tabara, sau macar intr-o excursie ca sa se mai bucure de vacanta, ca incep scoala.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

O sa recuperati banii pe care i-ati tot revendicat si o sa stiti ce va permiteti sa cumparati si ce nu, ca aveti o lista a prioritatilor de care trebuie sa tineti cont.

Se poate sa aveti spor la preocuparile de grup, fie ca sunteti la serviciu, fie in vacanta.

Horoscop special cu Neti Sandu– LEU

Ati putea pune in aplicare un plan mai vechi si sa plecati acolo unde ati planuit mai demult, dar n-ati putut din cine stie ce motive.

V-ati putea gasi ceva nou de lucru si sa va suplimentati veniturile din toamna, daca o sa va hotarati, ca pot interveni diverse.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

O sa va bucurati de niste privilegii, o prima, voucher de vacanta, aparatura de ultima generatie la serviciu, ca sa creasca si performantele

Se poate sa va treziti cu niste bani care vin de la vreo colaborare mai veche si o s-aveti de buzunar daca plecati pe undeva in weekend.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

E posibil sa aveti o intalnire de afaceri si sa dati drumul unui proiect care v-ar aduce un plus de atentie, aprecieri si bani.

Se poate sa luati o decizie referitoare la viata de cuplu si sa o discutati cu partenerul sa-si spuna si el parerea.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.