31 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Nu, N-O Cheamă ANDRA. Care E NUMELE REAL Al Soției Lui Cătălin Măruță. Imagini De Colecție De La Nunta Lor. Așa S-A Aflat Ce Scrie În Buletinul Artistei

Must Read

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide și mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi par făcuți unul pentru altul și strălucesc atunci când sunt împreună.

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu și-au oficializat relația. Cei doi s-au căsătorit la Târgu-Jiu, nunta lor fiind una de poveste.

Zeci de persoane au participat la cununia civilă a celor doi, când admiratorii artistei au avut surpriza să afle că pe artistă o cheamă de fapt Alexandra Irina Mihai.

Atât Andra, cât și Cătălin Măruță au fost cât se poate de frumoși, de relaxați și au radiat de fericire, ca orice cuplu aflat într-una dintre cele mai fericite zile din viața lor.

La câteva zile de la cununia civilă, Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit religios. La nuntă au avut nici mai mult nici mai puțin de 800 de invitați.

Imaginile cu cei doi de la unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor sunt extraordinar de frumoasă și stau mărturie a fericirii lor.

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. La rândul său, Cătălin Măruță este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune de la noi. Cuplul are doi copii împreună: un băiețel pe nume David și o fetiță care se numește Eva.