30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Mirela Vaida, din nou în doliu! ”Sunt în stare de șoc, A murit la doar 48 de ani”

Must Read

Mirela Vaida trece, din nou, prin momente dificile. Dacă zilele trecute prezentatoarea Acces Direct a suferit o pierdere enormă, căci socrul ei s-a stins din viață, astăzi, în urmă cu doar câteva minute, vedeta a anunțat că o prietenă de-ale sale a murit, la vârsta de doar 48 de ani.

Mirela Vaida a trecut prin momente foarte grele, după ce tatăl soțului ei s-a stins din viață, zilele trecute. Prezentatoarea Acces Direct și-a condus socrul pe ultimul drum, iar acum, a primit o nouă veste tristă. Una dintre prietenele sale a murit la vârsta de doar 48 de ani

imgDSDS 1024x649 1

Momente dificile, din nou, pentru Mirela Vaida. Prezentatoarea Acces Direct mărturisește că e devastată de evenimentele trăite în ultima săptămână. În doar câteva zile a pierdut două persoane dragi. Socrul și o prietenă de-ale sale s-au stins din viață.

”Sunt devastata de evenimentele din ultima saptamana… dupa stingerea din viata a socrului meu, azi am aflat, cu multa tristete, ca draga mea prietena Mariana Chitoi, de la Hanul Domnesc s-a stins din viata azinoapte.. Efectiv, nu imi gasesc cuvintele… un om atat de tanar, de bun, de plin de viata, de generos, de ospitalier… Nu era artist din Romania care, daca avea drum prin Brasov, sa nu treaca pe la Hanul Domnesc din Sacele, sa nu fie pus la masa, sa nu fie tratat regeste, cazat acolo, bine primit! Cele mai frumoase petreceri, cele mai mari evenimente, cei mai iubiti artisti, toti veneau acolo de dragul acestei femei si a familiei sale… Am cantat acolo de Revelion, am ciocnit impreuna sampanie pt anul 2023.. cand ne-a primit cu bratele deschise pe toti, impreuna cu copiii! Sunt in stare de soc! Sunt alaturi de familia greu incercata, de copiii ei pe care nu a apucat sa ii vada miri, de tatal ei, Domnul Marin, de mama, de sotul ei.. nu am cuvinte.toti cei care au cunoscut-o sunt asteptati sa o conduca pe ultimul drum… Drum Bun, Mariana noastra draga si buna! Vei ramane mereu in inima noastra… Condoleante intregii familii… Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste aceasta mare pierdere…”, a fost mesajul scrie de Mirela Vaida pe rețelele de socializare, în descrierea unei fotografii în care apare alături de prietena sa.