28.9 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Cum Arată Casa De Peste 200.000 De Euro A Gabrielei Cristea. „Ajunsesem Și La Vecini“

Must Read

Gabriela Cristea și Tavi Clonda locuiesc împreună cu cele două fetițe ale lor într-o casă superbă, în care au investit nu mai puțin de 200.000 de euro.

Cei doi soți au pășit pentru prima dată pragul imobilului care avea să se numească „acasă“ în 2017, după ce celebra prezentatoare a adus-o pe lume pe Victoria Bella Margot. Gabriela Criste și Tavi Clonda au început construcția casei

visurilor lor când încă nu erau căsătoriți, investind în proiect timp, bani, dar și sentimente. Cum arată locuința acestora, afli în continuare.

Cum arată casa de peste 200.000 de euro a Gabrielei Cristea
Există o vorbă din bătrâni care spune că în viață trebuie să sădești un pom, să crești un copil și să zidești o casă. La vârsta de 46 de ani, Gabriela Cristea poate spune că le-a făcut pe toate, declarându-se o femeie împlinită. Soția lui Tavi Clonda nu este numai o femeie de carieră, ci și o mămică extraordinară.

S-a spus deseori despre Gabriela Cristea că este o femeie cu mână de fier, lucru care s-a dovedit valabil dacă luăm în considerare povestea de viață a acesteia. După eșecul căsniciei cu Marcel Toader, de care a divorțat în 2013, vedeta a luat-o din nou de la zero, având în suflet speranța că într-o zi va avea o familie fericită. Și așa s-a și întâmplat. Gabriela Cristea s-a căsătorit în anul 2015 cu un bărbat care o iubește enorm și care i-a dăruit două fetițe.

Familia locuiește într-o casă de lux, pe care cei doi au proiectat-o dinainte de a se căsători. Locuința a devenit însuflețită în 2017, după ce Gabriele Cristea a năcut-o pe Victoria, prima lor fiică. În imaginile încărcate de soți pe rețelele sociale se pot observa detalii din căminul acestora. Nu cu mult timp în urmă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut și un tur al casei, primindu-i în intimitatea familiei lor pe telespectatorii Antena Stars.

Cei doi îndrăgostistiți au povestit cu lux de amănunte despre casa visurilor lor și despre dorințele pe care le avea fiecare în ceea ce privește construcția, iar rezultatul, după cum puteți observa și în galeria foto a acestui articol, este unul spectaculos.

Noi când ne-am apucat de casa asta nu eram căsătoriți. Eram așa niște nebuni frumoși care se gâdeau ei cam ce își doreau de la o casă. Și ne-am așezat la masă și am început să discutăm: tu ce vrei, tu ce vrei. Și ne-am apucat să desenăm. Și când am terminat desenul ne-ncăpea casa și în teren la vecinul“, a povestit Gabriela Cristea, potrivit viva.ro.

Citește și: Cum și-a anunțat Gabriela Cristea prezența la noua emisiune de pe Antena 1. Mesajul transmis în costum de baie

Cei doi soți au făcut turul casei
La rândul său, Tavi Clonda a spus că vila a ieșit mult mai mare decât plănuiseră inițial, fapt pentru care este greu de întreținut și au nevoie de ajutor pentru a menține ordinea.